返回列表 回復 發帖
佢都系今日先出现返
lhy92725 發表於 2011-7-26 10:10 PM
仲记得路
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
只猫出现啦..问啦
靓婆婆終於見到達你
chowold2 發表於 2011-7-26 10:33 PM
我都见到你啊...
E + 好少錢, 所以要捱麵包渡日
CC517 發表於 2011-7-26 10:37 PM
感觉好惨叻
要一早起床先見到
chowold2 發表於 2011-7-26 10:42 PM
now几点啊?
周先生在美国华盛顿州
lhy92725 發表於 2011-7-26 10:48 PM
移民的中国人
真好 等我老了,我也要移民
痛苦
CC517 發表於 2011-7-26 11:06 PM
不怕,先苦后甜
你果边移民相对容易吧
lhy92725 發表於 2011-7-26 11:08 PM
不清楚啊 ..应该需要大量的$$$$$汇到想移民的国家就行
<---- 只猫,会慢...就好似慢慢食鱼丸的表情
先发个sweet dream 早抖
早晨啊...只猫&猫鱼妹妹肯定仲赖在猫窝内
婆婆又唔返來
CC517 發表於 2011-7-27 11:50 PM
一早到
早晨啦! 一样咁冻,5-6度咋
大啦叭 發表於 2011-7-28 07:33 AM
大喇叭 早晨啊

你穿多件衫
大家早上好。。你们都是哪里人?马来西亚这里还是一样。。热
wathehellqq 發表於 2011-7-28 07:41 AM
今天阴天,还会热啊