返回列表 回復 發帖
JN 大大 圣誕快樂
ob51330 發表於 2011-12-21 09:46 AM
有內都未到聖誕

精工bell 精工bell 精工bell  
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
原来是去台湾会柠姐
lhy92725 發表於 2011-12-21 09:40 AM
过两日就到啦
lhy92725 發表於 2011-12-21 09:56 AM
渡日如年
我投票了,你給$$$了吗?
匿名

大家  冬至快樂
如何玩匿名???????????
ob51330 發表於 2011-12-22 09:22 PM
高級回復
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Happy Holidays!! Everybody..

有圖有真相!
meaning WHAT

有圖有真相! 有真相! 有tvb貨

時間         支出         收入         操作
km8000         3 秒前         TVB 2222222 元                 積分轉出
mr2907         34 秒前         TVB 2222222 元                 積分轉出
lhy92725         2 分鐘前         TVB 6666666 元                 積分轉出
ob51330         3 分鐘前         TVB 3333333 元                 積分轉出
misery98         4 分鐘前         TVB 5555555 元                 積分轉出
vandas         4 分鐘前         TVB 6666666 元                 積分轉出
orchids         4 分鐘前         TVB 3333333 元                 積分轉出
leess20my         5 分鐘前         TVB 8888888 元                 積分轉出
chowold2         5 分鐘前         TVB 3333333 元                 積分轉出
SweetLemon         6 分鐘前         TVB 9999999 元                 積分轉出
lilitan008         6 分鐘前         TVB 8888888 元                 積分轉出

JN版大,我真係唔知乜頭乜路,跟蹤貓姐入嚟,估唔到會有錢派!
究竟係.....咩事先?生日?聖誕?
咁祝JN版大你:生日快樂、聖誕快樂
多謝晒喇 ...
mr2907 發表於 2011-12-28 10:30 AM
你仲疊水過我....    係咪應該回禮 BIG 禮

仲 聖誕快樂  過左九千幾日
哈哈....補祝嘛!
JN版大你.....TVB$ 184619332 元  存款8 元
真係...風吹雞蛋殼,財散人安樂?
唔係咁嘅,你梗係財來有方呢
mr2907 發表於 2011-12-28 10:37 AM
d錢係會繼續黎  d錢係會繼續黎

你介5介意借我3 5 億... 等我今晚贏ddd
JJ 派錢
goldmonk 發表於 2011-12-28 10:37 AM
Walk Long Big Big ... Uncle Gold. good morning
JN版大金句:
買大開細  買細開大 買主開客  買客開和   小注  平安  唔x最好
唔係嘅咩
mr2907 發表於 2011-12-28 10:55 AM
小賭可逸情
JJ where is my part ... i come in everyday
goldmonk 發表於 2011-12-28 10:55 AM
You 富可敵國   ..