返回列表 回復 發帖
下午好 掌門
多做運動身體好
use amazon prime next time, 2 days shipping from the usa!
Pedestrian_A 發表於 2016-8-11 02:59 PM
掌門 午安 睇唔到奥運睇它啰 大把嘢睇…
多做運動身體好
這個人头腦有问題、心理有问題、一的同情心都冇、成車二十几人死晒还話唔够、呢的人以後當睇唔到、以後唔回应、、
多做運動身體好
下午好 掌門 收到电视合末呀…
多做運動身體好
鬼甘多野做,做死猫乜
lhy92725 發表於 2016-8-13 11:14 AM
留返明天做…
多做運動身體好
美國依家已經大幅抛離咗中國啦. 中國已經停滯咗咯.
pknoface 發表於 2016-8-13 11:35 PM
中國從来都唔够美國争个啦…
多做運動身體好
依家八月中咯. 差唔多咯. 今年收成十分麻麻, 除咗豆仔有收成好啲之外其他都不大理想. 現在睇下啲冬瓜好唔好咯.
pknoface 發表於 2016-8-13 11:34 PM
掌門 午安 我這裡收成也很差、雨水太多、一个月下了成年雨水甘多…
多做運動身體好
我呢邊都有, 但仲未大, 只係摘咗兩個頭趟既東瓜. 其他仲係細個未摘得.
pknoface 發表於 2016-8-14 09:18 PM
我莱地現在都冇咩、得返的蒔仔未收…
多做運動身體好
掌門 午安
多做運動身體好
隨意兄晚上好. 祝你啲薯仔有好收成.
pknoface 發表於 2016-8-15 08:46 AM
下午好 掌門、薯仔易種、唔使打理、每年收成都几好、、
多做運動身體好
隨意兄晚上好. 你有地方種咁梗係好啦. 我地方細, 想種都唔得. 除咗薯仔冇種其他咩? 我前幾年見你種咗好多菜既喎. 應該幾好架.
pknoface 發表於 2016-8-16 10:21 AM
下午好 掌門、我現在好懶、種少好多菜了、还剩的自己年年出的、好似九菜、枸杞等…
多做運動身體好
枸杞出品得唔得啊,我呢边卖嘅现在多数是有苦涩味
lhy92725 發表於 2016-8-17 09:43 AM
貓姐、枸杞多数係有少少苦涩味个啦、嫩个就少的、、
多做運動身體好
樓上咁多位朋友大家好. 今日終於收到個電視盒啦. CCTV5+ HD台和廣東體育台都可以看到奧運. 轉台和速度都十分好. 只係畫面沒高清電視咁靚, 不過都唔錯. 有好多台, 係唔係全部睇到咁真係唔知. 香港啲新聞收得好清. 同 ...
pknoface 發表於 2016-8-17 11:47 AM
估唔到掌門甘快收到、还有奥運睇…
多做運動身體好
下午好 掌門
多做運動身體好
掌門 中国女排对荷兰争入决赛、打紧、广东台、有冇睇呀…
多做運動身體好