返回列表 回復 發帖
will never become 論壇元老
Pedestrian_A 發表於 2016-8-5 02:39 PM
升上神枱、食香…
多做運動身體好
掌門 午安
多做運動身體好
下午好 掌門 睇奧運
多做運動身體好
掌門 午安 睇广東体育台、成日都播…
多做運動身體好
隨意兄早晨. 去邊度睇廣東體育台?
pknoface 發表於 2016-8-8 01:55 AM
用電視合、咩台都睇到…
多做運動身體好
我兩星期前買咗只小米第三代破解版。 試過好慢。成日話冇信號。不停自動轉台。 好多都睇唔度。我用手機接自己屋企wifi既速度有60/55mb.後來退咗。 ...
pknoface 發表於 2016-8-8 08:17 PM
掌門 午安、我現在用紧电视合係本地一间电訉公司开台所送的、wifi既速度也只不过30m、收得也几好、我現在托人從广卅带紧一个返来、我在此朋友家中看过、真係咩台都睇得、又快、你買过其它牌子试试、、
多做運動身體好
隨意兄晚上好. 你叫朋友起廣州帶過黎既係勿牌子電視盒? 型號又係勿呢? 等我去ebay揾下?
pknoface 發表於 2016-8-9 11:10 AM
下午好 掌門、等我问到話你知…
多做運動身體好
https://www.youtube.com/watch?v=752YFCe-WF0
掌門  晚上好、你看…
多做運動身體好
随意兄也在看奥运吗?中意边个项目啊
lhy92725 發表於 2016-8-10 11:28 AM
貓姐 放飯呀、我咩都睇、交喜欢、排球、举重、体操、跳水、等…現在睇紧广东体育台女子举重、中国和北韓在斗紧争金牌…重播
多做運動身體好
我寻晚都係起網上睇過呢個介紹喎. 你就買咗呢只呀? 咁我都去馬咯.
pknoface 發表於 2016-8-10 11:32 AM
這个好在有咩变动、第一時间通知你更新、去馬啦、、
多做運動身體好
啱啱起ebay買咗. $125蚊. 8/12-20可收到. 從加州寄出. 希望收到奧運未完啦.
pknoface 發表於 2016-8-10 11:56 AM
如在香港買、约60元美金就買到了、希望还睇到奧運啦…
多做運動身體好
如果我可以坐定定系电视到睇,我都中意睇好多项目架,不过呢家得晚上先可以睇一阵了
lhy92725 發表於 2016-8-10 11:47 AM
我就每天两部电视一齐睇、一部本地台、一部睇电视合、哈
多做運動身體好
早知前排返大陸嗰時去香港買啦. 平一半.
pknoface 發表於 2016-8-10 12:07 PM
掌門 品渡有早知個呀…
多做運動身體好
掌門 12点几啰、唔使去接太座呀…
多做運動身體好
掌門 好梦…
多做運動身體好