返回列表 回復 發帖
原帖由 woodstock1221 於 2008-11-4 08:26 PM 發表

jackson兄我已經email咗俾你喔。。。你看看有沒有錯
多谢嗮。。。。。依家就check下,
如有问题 一定会通知你!
辛苦嗮 WOOD兄!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-5 12:43 AM 發表

买老虎赢
wlt兄梗係因为 上星期 曼联俾老虎 咬咗三呾
然后对佢哋 另眼相看。。。。???
呢個星期 曼联对阿仙奴,
我估计阿仙奴都几难全身而退!
曼联侅呢個时候遇着阿仙奴都算几幸运!
原帖由 devin 於 2008-11-4 08:26 PM 發表

二几蚊喔,

点买喔
好彩我侅22蚊果暂已经入货!
但 长远规划 买C罗都唔係一定可以攞高分(总分),
因为我哋仲有10位球员要买。。。。
恭喜嗮《TVBNOW》梦幻足球-->获得连续两期冠军
WEEK10 & WEEK11 各人+组合 排行榜已经出炉!

TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:11

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔  
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字devin95.001.0095.00
队长名字woodstock122141.501.0041.50
會员名字chu553358116.002.00232.00
會员名字jacksonkua57.001.0057.00
會员名字sTeVe8689.501.50134.25
每期积分559.75
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字nikotina85.501.0085.50
队长名字joshlier91.001.50136.50
會员名字Hide67.001.0067.00
會员名字feimiao081.001.0081.00
會员名字wlt111077.502.00155.00
每期积分525.00
组合名字:TVBNOW联队  组合名字:靓仔一族  
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字chfong274.502.00149.00
队长名字altooooon55.001.5082.50
會员名字bmoon197775.001.0075.00
會员名字00-00-0040.001.0040.00
會员名字leanming106.001.00106.00
每期积分452.50
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字canz8564.002.00128.00
队长名字ljw1982117.001.50175.50
會员名字cck_my81.501.0081.50
會员名字mikeyap57.501.0057.50
會员名字C_L_Beh70.501.0070.50
每期积分513.00
组合名字: "大马组"组合名字:富家豪族
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字ls_siew32.501.0032.50
队长名字walala59.002.00118.00
會员名字marcus082828.001.5042.00
會员名字可爱83.501.0083.50
會员名字wei23 team49.501.0049.50
每期积分325.50
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字必胜_Win108.001.00108.00
队长名字knchung42.001.0042.00
會员名字toby21626.001.0026.00
會员名字clever71837.501.5056.25
會员名字tang662076.502.00153.00
每期积分385.25
组合名字:雜牌軍團组合名字:《破军》骇客组织
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字puma881152.502.00105.00
队长名字TOK76.501.50114.75
會员名字lma2398.501.0098.50
會员名字jim565577.501.0077.50
會员名字gary_jeff76.501.0076.50
每期积分472.25
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字how210931.502.0063.00
队长名字wayne725.001.5037.50
會员名字ivan28246.001.0046.00
會员名字hendytiu31.501.0031.50
會员名字edwin1031.501.0031.50
每期积分209.50
原帖由 devin 於 2008-11-6 08:21 PM 發表
这期推介车仔,

车仔欧冠“意外”输给罗马,

这期一定屠杀“玫瑰”

听我讲没错的啦
有冇人会买Drogba??
FANTASY果边==九蚊,
好似唔多符合佢真正嘅身价。
只怕佢冇机会踢返正选。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-6 12:10 AM 發表
另外,好像找不到团体分数
记得之前有帖子。。。。
哈哈!我偷懒都俾你抓到??
其实因为 我哋组合已经领先太多,
卫冕WLT兄冇心机再玩落去,
所以唔放住。。。嘻嘻!
FANTAYS 组合累计得分 (UPDATE直WEEK11)
组合名字WEEK10WEEK11TOTAL
WEEK 10WEEK 11TOTAL
《TVBNOW》梦幻足球 1,035.75559.755,240.50
至尊紅魔922.50525.005,102.25
靓仔一族903.75513.005,136.75
雜牌軍團984.75472.255,074.00
TVBNOW联队893.25452.504,983.75
富家豪族915.25385.254,565.50
大马组777.00325.504,020.50
《破军》骇客组织1,016.00209.503,648.25
原帖由 wlt1110 於 2008-11-7 11:47 AM 發表

幸好不是相差很多罢了
哈哈!仲有机会嘅。。。。
不过你哋依家最大嘅对手係。。。靓仔一族!
原帖由 devin 於 2008-11-7 01:40 PM 發表

Drogba 唔dim 左,

应该冇正选做,

吃粥吃饭看 Anelka 咯。。。

利记的Torres 伤好左了吗??
但如果佢有Form都几恐怖下!
Anelka都係一位神经刀射脚!
原帖由 devin 於 2008-11-7 01:42 PM 發表

暂时领先100++

做的好啊各位队友
各位一齐努力!
力保榜首位置。
原帖由 devin 於 2008-11-7 02:07 PM 發表

都是受伤累事,

不然 Drogba 都几值得期待的。。。
呢個周末睇好利记&车仔!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 12:00 AM 發表

没有那么容易三连冠
哈哈哈。。。。咁呢個星期就要证明俾你睇。。
我依家就开始研究买人喇。。。
各位组员大家加油啊!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 12:32 PM 發表

要研究,你们一早就研究啦,现在价钱有差别,很难再买到好球员了
的确几伤脑筋。。。。
最重要係睇球队对手实力。
原帖由 devin 於 2008-11-8 02:56 PM 發表

希望可以再拿冠军啦

呢期我买的球员让我觉得很冒险下
我都係第一次用 3-5-2阵容!
希望见效啦。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 02:39 PM 發表

其实比到现在都不需要换什么人了,因为很多买的球员都是好球员和统统都是低价买入,现在那么高了,也不可能放弃他们
哈哈。。。我嘅C罗就係其中之一!