返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
$ S1 `$ H7 X6 C! [3 y. Q3 X/ }0 p
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
0 q& B. e4 h# P% U3 M  _公仔箱論壇
7 |- j; S  z, U+ S3 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。P.S. 繫起牀果陣影嘅
% c/ v1 c4 T3 e8 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇: U% E+ g! S  Z( d( E2 i/ R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks公仔箱論壇2 T/ ~+ t5 w: ]% A$ g
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表 os.tvboxnow.com' O, d7 m3 N+ U
呀 我上次飲茶終於見到真人
1 U+ h* d' U8 n& N9 g. C/ J公仔箱論壇CAMERA 係邊買同幾錢呀?
6 C, I+ U# _9 \) ?
5555555555555。。。妳5同我講?os.tvboxnow.com* g$ h6 u3 p9 \, q) x
妳繫星期幾去加? * l. G2 N) g7 T( i% x% w- E
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~os.tvboxnow.com* f3 y) w1 q$ P& X4 A; ^6 X) H
公仔箱論壇" \6 J% X( q/ J: i; t' e2 g
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
: B1 }3 L; D) |: }9 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* b- o" Q% ^" q- `6 D. PTHANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩公仔箱論壇1 X  H6 L  M1 R. N# v( M6 U

1 z$ p4 ?! r9 A) S: u& _+ Ltvb now,tvbnow,bttvb咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?% c# U, }3 p4 }) S( z
3 z1 Y2 G6 W, {( n
如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q; }) p& b2 n' ?7 C+ c7 n
tvb now,tvbnow,bttvb3 ]2 h# M. w4 z6 d4 @6 m$ k
/ O$ l( d5 t& {5 Y* A
無啊~ 我呢部唔可以減價~
+ t& j+ f9 d9 v! _繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOTos.tvboxnow.com# r' I+ @' m/ h" |. ~
tvb now,tvbnow,bttvb( q+ E4 t7 }+ L6 F
妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ^  d& Q8 I: X- g$ N
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
( G4 D% ~1 x; A7 E公仔箱論壇 好令女呀...
  c3 S/ C/ W4 Q& \  q* vos.tvboxnow.com你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
3 {' q5 i/ t% z0 I( I' ]! f* k$ S) Z
7 G2 C1 p% N* i+ Los.tvboxnow.com
* K  i& s2 G. Q! W& y2 Q- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表
+ s& o3 |5 Q5 ?& w: |4 B果然喺天生麗質公仔箱論壇0 A" n; r# A! r* Z* w
唔喺浪得虛名+ j* |7 {1 t( o, C! k
9 w8 P: ~0 `6 B" W  k9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?' @- b! X' {) f3 ?& p/ Y& z2 _

( F, H( m- z5 ]8 R梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表
" ], x$ R8 g  O; g9 S* D$ [- i新個兩張好純=3=哈哈
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 k1 F$ }( M) q% v& R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ~1 h5 W' i( @  q5 Y+ v; T
  ~( Y; }) P5 ?2 s3 V( @6 d& W
好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
+ Y5 O7 b% x3 d* N公仔箱論壇=0=純多dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a1 b+ M5 T! Q8 e- Z3 O. D4 M$ c
hahahaha4 G" G1 e% G. `
咁樣會仲好睇@@
( u. M. S8 l( H7 D1 u: x& O' H

4 y: a1 f" B, ^! e8 A
. x  a4 L, {$ }! _/ m& n- `4 L1 N6 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的