返回列表 回復 發帖
預言答案﹕
総合部門: (1)MOODYZ  , (2)WANZ FACTORY , (3)Mr.Michiru
女優賞:    高橋しょう子
女優部門: (1)MOODYZ , (2)WANZ FACTORY , (3)痴女ヘブン
企画部門: (1)MOODYZ , (2)WANZ FACTORY  , (3)kawaii*

評分次數

自己作答不好跟人
BeiDouChef 發表於 2016-11-7 08:25 PM
HAHA大廚,雖然有D唔係好明,但絕對有做功課,今年Moodyz出產嘅高橋しょう子(高橋聖子)好大機會

哈佬大厨~~~其实我喺支持 高橋しょう子
網路投票選的? 請問喺米 跟据日本網上投票選的

di0208 發表於 2016-11-7 09:48 PM
英雄所見
大廚晚安早晨
你擺明跟我的
題目都沒看好就答
BeiDouChef 發表於 2016-11-8 03:21 AM
冤枉啊大廚,係睇完0208張相

再上綱花咗2個鐘揾資料
BB涉嫌抄袭
lhy92725 發表於 2016-11-8 02:09 PM
猫姐危言聳聽,投井下石,可惡也
D医生好专业哦,小心不要在办公室睇哦
lhy92725 發表於 2016-11-8 03:15 PM
醫生唔睇只搞
如有雷同 纯属巧合
di0208 發表於 2016-11-8 04:23 PM
非常之中肯
你讲大话  哈哈哈
BeiDouChef 發表於 2016-11-8 04:26 PM
對着大廚要講大話,大廚午安好
http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/Gif%20Picture/Saru/tewofuru-girl-siro_zps29afcc78.gif★☆★ AV OPEN Adult Award Game Info ★☆★http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/ ...
BeiDouChef 發表於 2016-11-11 02:23 AM
多謝大廚活動獎金

多謝大金爺、粒爺、devil2007贊助、支持
大廚午安
huh? 他未成年的啊? 獎金要退返 ﹗
未成年竟然學人玩成年游戲
BeiDouChef 發表於 2016-11-12 12:29 AM
人細鬼大,現代小孩早熟
佢竟然冒充成年人參加遊戲,今晚無飯食
lhy92725 發表於 2016-11-12 09:21 AM
今晚吃牛扒,喝紅酒沒吃飯
大廚週末愉快
咦,撐枱腳甘哦
lhy92725 發表於 2016-11-12 02:02 PM
賀Donald Trump當選