返回列表 回復 發帖
J 神 你嚇親MNB大哥啦!! 佢新黎唔知你係咁幽默嘎!!!

KK 係問緊你個回帖格式應該點樣複呀!!

你訂埋 回帖格式係:

1. 回復分猪肉二億 x1
2. 回復分二億 x1
3. 回覆:分猪肉
4. 回覆分豬肉

5. 回覆分燒肉

...
gracechanstuart 發表於 2015-5-5 01:10 AM
小弟乜都唔識,多謝grace姐提議,既然大家都用咗回帖格式  1. 回復分猪肉二億 x1      請繼續用第1格式,多謝大家
J神兄, 啊mbb兄中咗你個大奬, 比人屈要分豬肉囉.
pknoface 發表於 2015-5-5 09:35 AM
千祈冇話屈,大家分甘同味啫,J神咁大只金猪邊啃得晒
J神中午好!
勿分豬肉唔係啊ob兄提議既咩? 我仲以為啊mbb兄係比啊ob兄屈既添
pknoface 發表於 2015-5-5 09:37 AM
ob大哥提議太公分燒肉,冇屈到,不過我最多係BB,唔係太公
回復分猪肉二億 x10
J神早晨!

掌門晚上好!好提議!

多謝掌門贊助 好嘢而家有二億。由現在開始到星期三晚上香港時间11:59pm,
回復分猪肉者人人有份!小弟不懂轉帳給每位回復者,然後將資料印出,例如:
       時間         支出         收入         操作
mnb1123         6 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出
那位大哥大姐或J神,我過二億帮小弟分好嗎?       ...
mnb1123 發表於 2015-5-4 09:16 AM
因本人太忙同太笨,非常感謝樂意幫人的開心果grace姐帮小弟將二億平均分給回復者。
多謝掌門贊助其中一億,更加多謝J神借出會館俾我哋分金猪開Party,截止時間:
5月6號星期三晚上香港時间11:59pm,仲有日半時间。

J神下午好!

各位海賊專題會館 FANS 凌晨、晚上、早上好!!!

本人 受 MNB 大哥所託,將會代他派發,他在【海賊專題會館】踩到暗樓而與各位新知舊友分享的一億獎金,加上Ken掌門贊助一億,共有 2 億平分與回帖報名【回復分猪肉二億】活動者。該活動已於5月6號星期三晚上香港時間11:59pm截止。以下是 回帖報名者 13 人名單:

1.ob51330
2.chenwenwu
3.mycheung.8
4.ccw-james
5.lhy92725
6.tvbkk123
7.gracechanstuart
8.pknoface
9.lckiong
10.mnb1123
11.chan200308
12.巧開來
13.nikon-d7000

每人 將獲 分發 TVB$ 16,153,850

gracechanstuart 發表於 2015-5-7 01:14 AM
非常多謝grace姐犧牲寶貴時间帮小弟派發獎金。再次多謝財神J神3億暗樓、咁小弟先至有1億資金。
多謝武當掌門1億贊助金。感謝大家参加派對、分享獎金,祝大家開心、幸運

不用Say對不起,大家會明白,現在我就過1億3千萬給你,罸你再派該13位,有關你派名單的人一次,OK??
gracechanstuart2015-05-07 06:50 AMTVB 130000000 元積分轉出 ...
timmaxsing 發表於 2015-5-7 06:58 AM
多謝 J 神特別金豬頭獎
Yeah!!搞掂!!! 再次多謝 J 神特別金豬頭獎!!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_104. ...
gracechanstuart 發表於 2015-5-7 07:18 AM
多謝grace姐幫手派金豬頭獎
多謝mbb兄金豬奬! 辛苦晒grace幫忙派奬!
pknoface 發表於 2015-5-7 08:15 AM

多謝武當掌門1億贊助金
财神J中午好多謝1123派彩
tvbkk123 發表於 2015-5-8 12:32 PM
唔使多謝,J神先係金主,拿咗1億3仟萬,掌門也出咗1億,多謝晒佢地两位大大,仲要多謝grace姐花好多時间派金
J神下午好,祝週末愉快!
mbb兄派開錢有經驗, 要多啲派至唔會忘記既喎!
pknoface 發表於 2015-5-9 09:51 AM
冇問題。次次中金樓冇話派三份一,三份二都派。千金散盡還復來
J神母親節快樂!