返回列表 回復 發帖
多謝你捧場 不然我要拍蒼蠅了
BeiDouChef 發表於 2016-2-2 02:29 AM
大廚言重、言重。可能水區電腦系统反應慢,大廚按咗2次,小弟收到2次安慰獎
或者留給下次扣返(雖然下次估中機會好大 )

時間
收入操作
BeiDouChef昨天 01:06 PMTVB 100000 元積分轉入
BeiDouChef昨天 01:06 PMTVB 100000 元積分轉入
原來BB都放靚女哦
lhy92725 發表於 2016-2-2 08:26 AM
無分男女、老幼、BB 系人都會鐘意靚女
當作給你的 我也沒去注意
BeiDouChef 發表於 2016-2-2 12:51 PM
多謝大廚[第十三期]估K-POP MV用咗成個幾鐘都揾唔到資料,我估Running Man預言帝 [第五十三期]好過
我預言,李光洙會在20160207[285期]《Running Man》最終勝出。
Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

BeiDouChef 發表於 2016-2-3 12:32 PM
我中意食用全麦麵秎做既牛角包,香好多。剛剛出爐再擦花生醬
Google 找不到嗎?
BeiDouChef 發表於 2016-2-4 03:07 AM
大廚午安,Google找到幾十個YouTube,但選唔中
最近忙得休假都沒時間整理房間
BeiDouChef 發表於 2016-2-5 01:13 PM
過年休两日時才整理

[發帖際遇]: mnb1123 發帖時穿越了時空遇到了美麗的仁顯王后得到 TVB 3,000,000幣,開心的留在身上。

mnb11231 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
BeiDouChef 發表於 2016-2-5 01:50 PM
大廚午安,多謝大廚打賞,如果王后賞個靚公主仲正
大廚午安,忙多3日先有假放,Don't work too hard!
祝大廚除夕團團圓圓、幸福連連!!!
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2013/046/c/4/running_man_by_ruriann-d5v3gvv.jpg
這期的Running Man 哪一位最終勝出?

...
BeiDouChef 發表於 2016-2-8 12:40 AM
多謝大廚安慰獎
祝大廚猴年財運亨通、心想事成、身體健康
小忙 做玩放工  
BeiDouChef 發表於 2016-2-8 02:39 PM
那就可以放2天春假啦

年初二開年,祝大廚 財源廣進、開心年年
年初三赤口和氣生財,祝大廚年頭到年尾財源滾滾來