返回列表 回復 發帖
J神有車
Pedestrian_A 發表於 2015-4-24 03:41 PM
可以車震
水王果度有投注,Grace姐宣傳下
lhy92725 發表於 2015-4-25 12:23 PM
有grace姐宣傳,效果會更好!
J神週日快樂!
J神新的一週有新的希望!
J神系東瀛同靚女學緊日文
J神下午好,歡迎回家!
J神早晨,祝繼續放假、繼續快樂!
各位好

就有活動,暗樓設在12960# mnb11232015-05-02 08:06 AMTVB 300000000 元積分轉出
timmaxsing 發表於 2015-5-2 08:07 AM
多謝J神暗樓賞金

多勞多得活動派對每月最多獎金

包薪長工(自由彈散)活動每月最多獎金

每星期獎 ...
gracechanstuart 發表於 2015-5-2 06:03 AM
多謝grace姐詳細報導
J神週日快樂!
恭喜mbb咁幸運估中暗樓! 一於拉大隊去食飯.
pknoface 發表於 2015-5-2 10:04 PM
好阿,拿1億出來食飯,點食,有何提議?

J神早晨!
怎樣分,名額限多少每位派多少,什麼地方派開新帖⋯⋯還是玩活動派??
timmaxsing 發表於 2015-5-4 08:06 AM
唔使開新帖咁麻煩啦. mbb起呢度獲得既奬金, 就起呢度散咗佢就好啦.
pknoface 發表於 2015-5-4 08:11 AM
一於回復話分豬肉, 回復者有份, 唔回者冇份. 兩日時間. mbb兄點睇?
pknoface 發表於 2015-5-4 08:09 AM
掌門晚上好!好提議!
贊助下mbb兄分豬肉.

時間         支出         收入         操作
mnb1123         6 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出
pknoface 發表於 2015-5-4 08:14 AM
多謝掌門贊助 好嘢而家有二億。由現在開始到星期三晚上香港時间11:59pm,
回復分猪肉者人人有份!小弟不懂轉帳給每位回復者,然後將資料印出,例如:
        時間         支出         收入         操作
mnb1123         6 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出

那位大哥大姐或J神,我過
二億帮小弟分好嗎?
係喎...邊個批準分什麼燒肉...
timmaxsing 發表於 2015-5-4 07:55 PM
其實係,回復分猪肉者人人有份?定係回覆:分猪肉者人人有份?定係回覆分豬肉2億?或者回覆分豬肉?
tvbkk123 發表於 2015-5-4 08:43 PM
將二億平均分給回復者。J神版大沒正式批准。我以為他同意了
派金係快樂的事,我非常同意但起名時要留意,什麼分肉X1...??
timmaxsing 發表於 2015-5-5 01:09 AM
多謝J神提醒
因為 MNB 大哥 中左三億暗樓,太開心囉!!

仲有個小插曲...登登登登...登登登登...

Ken掌門無啦啦 ...
gracechanstuart 發表於 2015-5-5 01:31 AM
多謝grace姐護住同幫小弟解釋,錢財身外物,最緊要大家開心,呢度來呢度散