返回列表 回復 發帖
CSBZ5EJqmw8
BeiDouChef 發表於 2016-1-25 10:20 AM
哈哈,MC Jin 呢首'飲啖茶'好搞笑,隔離两個美女比飲茶仲吸引

[發帖際遇]: mnb1123 在寒冷的冬天,為家政金先生獻上一杯暖咖啡,金先生打賞 TVB 5,000,000幣。

mnb11231 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
BeiDouChef 發表於 2016-1-25 10:25 AM
嘩!有惊喜,多謝大廚金先生打賞
cheese naan
BeiDouChef 發表於 2016-1-25 10:18 AM
原來係印度餐既cheese naan,見到公司個印度婆成日食
大廚
BB公司咩人種都有哦,你老細都幾開明
lhy92725 發表於 2016-1-25 03:10 PM
公司老細超好人,有華人,印度人,菲律賓人, 泰國、越南、尼泊爾、古巴、墨西哥人,联合國
quote]哈哈,MC Jin 呢首'飲啖茶'好搞笑,隔離两個美女比飲茶仲吸引
mnb1123 發表於 2016-1-25 02:18 PM

看到那條女吃包的樣 ...
BeiDouChef 發表於 2016-1-26 12:54 AM
最低死條女吃春卷
機會不會上門來找 只有人去找機會
BeiDouChef 發表於 2016-1-26 12:55 AM
是的,而且機會也不等人,趁着年青,放膽去做
日日拿返公司食
BeiDouChef 發表於 2016-1-26 01:03 AM
係经常食,不習慣看她吃乜都用手吃而不用餐具
系咪同工同酬啊
lhy92725 發表於 2016-1-26 08:23 AM
不分國藉、男女、年紀、學歷都系同工同酬,維一不同係经驗
大廚早晨
你老細都幾典範嘅哦,不過我好似無睇到你寫美國本土人嘅,難道反而無?
lhy92725 發表於 2016-1-26 10:29 AM
有本土人,60%係白鬼,2個紅番,1個克人
吾系左手米得咯
不過湯點用手吃呢?
lhy92725 發表於 2016-1-26 10:30 AM
我都想知,不過從來未見佢飲湯

[發帖際遇]: mnb1123 在街上聽到了江南Style的音樂,不禁跳起了騎馬舞,路過的路人在他面前投了 TVB 3,000,000幣。

mnb11232 秒前TVB 3000000 元
積分轉出 ...
BeiDouChef 發表於 2016-1-26 01:02 PM
多謝大廚又有惊喜,再跳只騎馬舞以示感謝大廚獎賞
我預言,池笑然會在20160131[284期]《Running Man》最終勝出。
大廚午安