返回列表 回復 發帖
125的食物賣相好好哦
lhy92725 發表於 2015-3-19 11:21 AM
沒有椰漿飯了
BeiDouChef 發表於 2015-3-19 11:27 AM [/quote]

大厨D早餐都好正,5粒星!
大厨晚安!
大厨早晨!
MBB玩佐遊戲未啊
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:32 AM
末啊,大厨D遊戲唔讖玩。
大厨晚安!周末休息再研究您D遊戲!
大厨早晨!
mnb 晚上好 未訓哦 ?
BeiDouChef 發表於 2015-3-21 12:20 PM

仲末訓,估NBA活動題我要參加,第4題雖然Portland Trail Blazers贏面細,

我都要支持佢地,佢地贏咗我都有面

第1題:Damian Lillard的投籃命中-25分。出手次數-15次。
         第2題: 印第安納溜馬。
         第3題: 芝加哥公牛。
         第4題: 波特蘭拓荒者。
         第5題: 侯斯頓火箭。

自選波膽王遊戲題:鳳凰城太陽-109、侯斯頓火箭-112
大厨晚安,我答晒贏個隊。唔知咁答會唔會太筒單,請大厨指正!
多謝大厨指正,原來咁复雜,可能我末賭過波。
唔使編輯修改,多謝大厨俾機會修改。就當失去資格。
也可留俾参加者睇點样先係正确答案同格式
mnb 回覆格式錯誤 需要你可以編輯修改嗎?

如題一 命中和出手
答案回答如﹕  11/18  (就是命中11球出手18次)
題二 半全場 對答答案如 主客 客主 主主 客客 和主 和客
如半場 主場領先 全場客場獲勝 答案就是 主 ...
BeiDouChef 發表於 2015-3-21 02:19 PM
研究咗半粒鐘除咗第二題唔係好明,其它都明解。又學到野啦,多謝大厨
這個不算賭其實好簡單
如果你要重新作答一次也可以
還是看看其他作答參考下格式再作答一次
BeiDouChef 發表於 2015-3-21 02:40 PM
多大厨破例

路人甲大哥晚上好and晚安、
第1題﹕9/14
第2題﹕主主
第3題﹕芝加哥公牛
第4題﹕波特蘭拓荒者
第5題﹕over
自選波膽王遊戲題:鳳凰城太陽 109-112 侯斯頓火箭
mnb記得在香港時間03月22日7:00AM 截止 (依照論壇時間 GMT+8)之前改答案格式!
Pedestrian_A 發表於 2015-3-22 03:58 AM
多謝路人甲大哥提醒,啱啱去完WOODBURN PREMIUM OUTLETS返來,希望赶到。
大厨早晨,平時而家仲返緊工,今回開始放一星期假,先可以咁早