返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架
3 w! O+ w2 T- ?& s大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
4 w* t3 R, Y" e  r7 a, L- j5 [' e2 C/ c
大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123
  M& n% ^* ~0 U! {- W6 O6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 A4 P3 w: s1 T+ \+ [1 q吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
* o9 b6 l, z2 }* ?os.tvboxnow.com高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
os.tvboxnow.com: h' Y8 }; d! y" T& _* F9 M& \# w
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

tvb now,tvbnow,bttvb  }1 @0 @8 p. y  ?% U; H+ `

# j; h% ]! X# a7 s$ w; j公仔箱論壇mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& b1 _# f3 v( t4 r4 j6 w$ y
os.tvboxnow.com: O, b1 J: m* P
講番套劇嘅內 ...% O# \: o+ G9 @$ \- q( R
大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
( Q7 }% a" t  [+ o0 U. P
冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
; o& q' t, `8 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先公仔箱論壇3 t! D* `' Z6 O6 P! c7 c
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
8 @/ V6 s; P# Y! t9 y( O/ h7 ntvb now,tvbnow,bttvb通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩
* j( k7 |+ Q9 d3 w3 d  j係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
+ Q6 E. c1 E" E! F
5 F# W' i. W! @os.tvboxnow.com一齊出街攞糖& V5 H. O" R$ P$ Q
大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
. H7 U: d: u' A* N7 U公仔箱論壇好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......5 a$ Z6 F+ C1 u# F2 t/ K
呢場帶埋高音出場都好好笑。
5 {' B7 w4 D( {2 U6 S+ P* n, R公仔箱論壇細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
, \% y2 d  b% N. t) P- ~6 C公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
1 k* Q5 g( M% M5 ~# j真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....! B1 C2 Y8 X: s
優富超市賣優襪
0 ~/ I- e) g$ k7 v9 d# S5 G! b2 r" i男優女優搽優霜TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P: T9 w) M( V" ~: T- k9 U4 D, @5 O' L
優柴優米又優油. H, {0 U) ?( W( v6 ]
優袋裝滿優底褲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ]; ?) K2 {  ?* W4 t+ l, s
再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默...., t3 \% o: l* C  n7 W
休息啱玩的優骰
4 ?* }  ~% L- M/ D. C  n" A* aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。防盜要有的優鈴os.tvboxnow.com) D6 R( P" R& {& G+ Q! N# w
寫書法用的優墨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 S% |- C, }' i) J' v0 C6 a" Q; ]
手榴彈連住優引.......
6 F" n0 V5 F$ |, B& f- s6 @公仔箱論壇仲 ...
3 y  [# |9 c% t$ Ctvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]. [; j+ s' ]3 U: r+ T
尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& }* w$ A8 }4 K" X) W0 u6 h, ^
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。4 j- Y" I- p3 m# o( s
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
% r! U7 U! c( B$ u6 D6 Btvb now,tvbnow,bttvb...
" S" X% ?1 R! ~tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]8 U7 f, A! C  @8 I( k6 u. Z' @; ?
呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇* W' q$ u. I/ N, s& z
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。os.tvboxnow.com+ R" v& X5 v8 U: ]% v% |
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# H. o- H8 Q. T* |* @3 @4 f; u
...公仔箱論壇& A, f6 y7 h. y+ Y* \" v" G( E
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
& l4 d) u: W" A- x$ R' B* ]* V( _tvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
6 {8 Z7 J! E( M8 `4 I( b, ^1 a
自己玩拔罐好危險架喎。os.tvboxnow.com9 u9 t% `# F/ k
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
2 z  e7 s& D. i( S
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
os.tvboxnow.com9 u) e5 t' {- N4 j# t0 h
公仔箱論壇' p# p+ ]% p; {8 i
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。0 ^' c# C, ?9 Z" b
8 ^& H0 k1 H$ L! X/ T# j公仔箱論壇
$ f! ^; z! L0 f7 k$ }" ?2 b喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
# J! N$ s' p2 N+ y3 ^' f, eos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
, ?2 Z6 N( o0 X& B9 Q有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。os.tvboxnow.com0 s( f! K7 _8 `- N- V
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
0 U0 ~3 A0 J2 D# f0 K* p公仔箱論壇
$ Z0 n# ~) P6 Q5 Y8 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
os.tvboxnow.com9 I. w" C! y' q7 F7 v

5 l2 P6 c2 H  D% \! H/ h你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??公仔箱論壇& O0 g4 @; B8 u$ G0 y
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
os.tvboxnow.com+ D! A9 K+ W6 Y6 T& [+ J: y. {
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。) I6 y) C) I$ }5 x0 @/ z6 b
佢就寫紙俾你 公仔箱論壇# I1 q6 T! j. Z7 c/ F. @
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ~' j4 N2 S& q* g) @; N, A2 ?
公仔箱論壇9 E) e1 O9 \" T/ [
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!" A- _% P, l# r$ J2 M( Y
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
8 g0 W8 j8 D. \( K! a+ c
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
) e" [9 u% X! d5 D公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

' l$ P0 r4 Y) h3 @& M7 f; X多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。tvb now,tvbnow,bttvb0 v, g% T" f0 R2 h
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" A, p( R) a* Y+ v5 M
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚