返回列表 回復 發帖

誰是"叛逃"競猜遊戲

希望呢齣戲好睇。大大力期望
TVB 啲劇次次都係開頭好睇,後尾好悶嘅
2 v3 g/ x6 _2 G) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner版主,你完全講中晒我睇完第一集後嘅感覺呀。
0 T) j2 d+ l( e( V' ~4 @tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-18 12:26 PM
' X' U4 C" T, B8 @# S8 Utvb now,tvbnow,bttvb
/ t6 T0 G5 V* G1 a+ w0 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 R$ C6 p9 N, |1 F! I; r
你睇食為奴就知,大結局好求其咋
2 y7 J: }4 o! {, [( U3 f# y  xos.tvboxnow.com雅妹好, 唔知架,好睇就我和樓主兩人"雙刀起筆"勁寫, 唔好就可能唔寫囉' {/ b% J$ [2 \
timmaxsing 發表於 2014-3-18 09:58 AM
) P. v7 Z0 d, O8 o' Ntvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  C! x# E! K( v

$ H% W7 e0 T2 m3 S' _加油 不過如果劇集係唔好睇嘅,寫來都冇用 希望好睇啦
* Q. t2 H- `8 G. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。食為奴係奇特笑肚之作, 但《叛逃》天方夜幕之作,所以有代觀察
% @1 Q7 E" `$ D  P: X! v8 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-3-18 02:50 PM
' r1 s" N) b9 b6 e" w: j
公仔箱論壇7 K4 O6 X/ Q: z3 _, Z/ D0 l
《叛逃》都係一樣,開頭好睇,後尾就
本帖最後由 LastWinner 於 2014-4-11 01:26 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb7 p& j' h! q' Y2 G, P
- P9 j% H8 @2 v- C2 r, J* O! f5 p
誰是真正叛徒:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; F, t) l+ t: V( [

$ D; i9 d1 S) e4 `1 u- D  j' oos.tvboxnow.com我估B:鍾日嘉 (Jessica)
( N" `  t8 x" B
& V/ K6 x* F& C3 q* u- R+ l. Y* U9 Tos.tvboxnow.com開頭歌見到Carson用槍指住Jessica就知啦

1 U  Z, T! N: N' e$ l: t& g. los.tvboxnow.com4 C' ^3 |% d5 z6 Y) i

評分次數

• timmaxsing

answer is Jessica..
% {4 J8 k0 [" E1 x5 \) }trust me... 100%tvb now,tvbnow,bttvb' W" k  ^0 l5 Z9 y
lohdes 發表於 2014-4-12 02:44 AM
公仔箱論壇; V1 X' z& S' |; T8 S

+ ^7 D9 J* n- ftvb now,tvbnow,bttvb
, g9 a5 D% h/ {0 i晨早猜到啦
聽日就揭曉囉,好緊張呀
---問題遊戲已截止,等待官方公布---
/ _5 G" O' J5 Z9 f公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" |7 \: }  S: w$ ]+ H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~6 ]& d& n0 o# O
tvb now,tvbnow,bttvb2 K' h1 D! W8 Y: ~& x
一定會好出人意料
我都話係jessica啦之後仲會有人估錯都得嘅