返回列表 回復 發帖
驚屎唔知妳生日
lckiong 發表於 2014-9-2 01:56 PM
生日要普天同慶
型 英 帥 靚 正
系咯,要低调架嘛
lhy92725 發表於 2014-9-2 01:58 PM
要高調
型 英 帥 靚 正
去買KFC然後加不同的醬汁再騙老公煮o左新的菜餚
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:53 PM
可能好食過自己煮
型 英 帥 靚 正
猫猫带头 .... Pedestrian_A  跟 ~   ...  后面125 ...
唱十五的月亮 + 月亮代表我的心
fls125 發表於 2014-9-4 08:15 AM
125带头 ....
型 英 帥 靚 正

125對著我唱月亮代表我的心...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:49 PM
125對著你唱

女:你詐肚痛 去廁所排長龍 詐詐諦 做工夫詐肚痛
男:你去買餸 又吼啱蛇王蟲 你兩個 拍起拖四處貢
女:你正衰公 一枝公 正孤獨蟲
男:唔在怕 我夠靚 做人輕鬆
女:你似足 一碌竹 一生冇用
男:大疊水 週身西紙刮左粗龍
女:你無貴格 鼻哥尖時時紅
男:正貴格 馬票都會買中
女:我咒你 病躝疸成年窮
男:我咒你 手生瘡夾眼痛

女:你詐肚痛 去廁所排長龍 詐詐諦 做工夫詐肚痛
男:你去買餸 又吼啱蛇王蟲 你兩個 拍起拖四處貢
女:你耳兜風 週身郁 眼圈又紅
男:你唇上竅 夾斜膊 擰頭偃胸
女:你腳瓜浪 生孖瘡 一個個烘
男:病壞豬 週身都腫似足碌粽
女:我發惡 撞起火無人同
男:當臭四 我識穿你個櫳
女:我摑你 亂巴冚玲玲瓏
男:你掂我 當偷雞咪靠碰
型 英 帥 靚 正
貓貓中秋節快樂!
型 英 帥 靚 正
多謝貓貓
型 英 帥 靚 正
謝謝貓貓
Pedestrian_A 發表於 2014-9-8 03:03 PM
路人甲
型 英 帥 靚 正
去掃中秋幻影派金活動場la!
Pedestrian_A 發表於 2014-9-8 03:13 PM
好忙
型 英 帥 靚 正
貓貓 ~ Hello ~ tea time ?

http://tokm ...
fls125 發表於 2014-9-9 05:07 PM
型 英 帥 靚 正
... Hello ... Chan, How r u ~
... 猫猫 .... 早晨网站问题 ~ now only 不忙
fls125 發表於 2014-9-9 05:22 PM
超級大傻幫會館 : 重要通知 -  fls125正式加入大傻幫
超級大傻幫幫主 : 型 英 帥 靚 正 陳sir     chan200308  
超級大傻幫幫主細妹 : 傻波波大波波 (美少女戰士)      o0月   
超級大傻幫二號 : 二傻ken (武當掌門)      pknoface   
超級大傻幫三號 : 三傻基基 (詠春掌門)      tvbkk123   
超級大傻幫四號 : 四傻撲水強 (少林叛徒)      lckiong
超級大傻幫五號 : 五傻阿倫 (過五關賭王)     allen7104   
超級大傻幫六號 : 六傻小豬豬 (肥嘟嘟賭神)     LastWinner
超級大傻幫六號 : 七傻趣致125 (趣致125)     fls125
型 英 帥 靚 正
貓貓 .... hello ~
125 好
fls125 發表於 2014-9-10 07:19 PM
七傻125
型 英 帥 靚 正
大傻 ... Chan ~ now 125 is +
fls125 發表於 2014-9-10 07:44 PM
125 is七傻
型 英 帥 靚 正
Chan ... .... G9
fls125 發表於 2014-9-10 08:08 PM