返回列表 回復 發帖
台灣的悲哀莫過於此,一堆只當過公務員的人,財產都爆增。
台灣有公職人員財產申報法,但是,有錢人自有藏錢的方法。
這樣說吧,連家三代都說是公務員,當三代公務員就可以住台灣最貴的帝寶豪宅?
台灣的央行總裁彭 ...
chenwenwu 發表於 2014-11-17 04:19 PM
國民黨唔係因為貪污腐敗就不需要敗走台灣了.
型 英 帥 靚 正
四十幾歲就可以住豪宅,不用工作又有錢,這可不是一般人能做到的。
不知道是如何辦到的,可以傳授一下方法嗎?造福一下大家,我也希望早點能玩樂人間。

在台灣,我只想到連勝文。 ...
chenwenwu 發表於 2014-11-17 03:39 PM
型 英 帥 靚 正
你和老陳一個吹水,一個灌水就很快到2000頁
被禁言我就不知道咯
lckiong 發表於 2014-11-17 04:28 PM
我只吹水
型 英 帥 靚 正
在權貴面前,我們都只是平凡的小老百姓。
chenwenwu 發表於 2014-11-17 04:22 PM
我係HK都只是平凡的小老百姓
型 英 帥 靚 正
全球最靚細路女 俄羅斯8歲女童熱爆

俄羅斯貴為戰鬥民族,男嘅強悍,女嘅都好有殺傷力,好似呢個只得8歲嘅童星Kristina Pimenova,就被網民捧為全球最靚嘅細路女,蘿莉控要小心!Kristina4歲已經開始做model,阿媽都係模特兒,阿爸以前係足球員,而家就退咗休發埋福享緊清福。講開小妹妹,其實我覺得《星際啟示錄》飾演主角十歲囡囡Murphy嘅Mackenzie Christine Foy都好搶眼,大家有無同感?

型 英 帥 靚 正
陳兄傍晚好,這個真的是靚女啊!
巧開來 發表於 2014-11-17 05:15 PM
開來 傍晚好
型 英 帥 靚 正
恭喜 老陳 踩中 28555 金樓2982586chan2003081 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-11-17 06:25 PM
恭喜 自己
型 英 帥 靚 正
來來兄難得踩中,又唔小心連帖我照給啦巧開來2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-11-17 06:28 PM
恭喜 開來
型 英 帥 靚 正
論壇有人放木馬攻擊個人網絡 被我嘅防毒裝設擋咗好多次
型 英 帥 靚 正
17-11-2014 一個金樓,9位朋友平分500萬2982790金石良3 秒前TVB 550000 元
積分轉出mycheung.826 秒前TVB 550000 元
積分轉出chenwenwu42 秒前TVB 550000 元
積分轉出lckiong58 秒前TVB 550000 元
積分轉出lhy927251 ...
tvbkk123 發表於 2014-11-18 12:11 AM
恭喜
型 英 帥 靚 正
疴尿你都知?
lhy92725 發表於 2014-11-18 12:14 AM
疴尿會嗅
型 英 帥 靚 正
本樓到達1900頁,多謝大家一路鼎力嘅支持2982793金石良3 秒前TVB 19000000 元
積分轉出巧開來12 秒前TVB 19000000 元
積分轉出mycheung.823 秒前TVB 19000000 元
積分轉出chenwenwu31 秒前TVB 19000000 元
積分轉出l ...
tvbkk123 發表於 2014-11-18 12:15 AM
型 英 帥 靚 正
逼人痾夜尿做乜

每11樓就一個架啦回帖得多咪有囉

賀喜

精神病發作
tvbkk123 發表於 2014-11-18 12:18 AM
晚安
型 英 帥 靚 正
有問題

早投

整濕我張床,又唔係整濕你張床
tvbkk123 發表於 2014-11-18 12:23 AM
型 英 帥 靚 正
28612# tvbkk123
獎勵已收到,謝謝KK大大。
chenwenwu 發表於 2014-11-18 12:59 AM
應得
型 英 帥 靚 正