返回列表 回復 發帖
C兄唔使訓覺呀,馬來西亞而家係什麼時間?
型 英 帥 靚 正
各位早晨!
型 英 帥 靚 正
各位晚安!
型 英 帥 靚 正
言公子今日吾见佐喔
& N( o6 g% ^$ Flhy92725 發表於 2012-10-1 08:48 PM
貓貓食咗飯未!
型 英 帥 靚 正
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f2 r# V, @; s" e( Z9 ^; B
直头够钟训觉了喔,仲讲食饭啊6 ?/ T* I) k, {. Q7 _- D: v
lhy92725 發表於 2012-10-1 11:21 PM
咁早訓覺好乖.
型 英 帥 靚 正
C兄晚上好!言兄,猫姐,allo, BeiDouChef, km8000,chan兄 大家晚上好!- p/ [8 D9 F- d: I0 @3 C
luke168 發表於 2012-10-1 11:57 PM
你好!
型 英 帥 靚 正
各位午安!
型 英 帥 靚 正
台湾紫色番暑真是好好食,我有时都买黎做早餐或者煲粥嘅
: i3 j6 {" w* u0 C& Xtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2012-10-2 04:53 PM
貓貓,紫心蕃薯香港有得賣,而且用嚟煲糖水一流.
型 英 帥 靚 正
陈师傅原来是HK人公仔箱論壇$ E& }# B8 N2 f7 J9 v1 I- U3 U* j0 t
糖水我少饮,怕肥TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  x8 m' G4 m1 ]  S* @  n# r
lhy92725 發表於 2012-10-2 05:13 PM
我係中國香港客家人.
型 英 帥 靚 正
9 g, [% {" F, G" W公仔箱論壇
0 T* e$ e$ v7 e0 Z4 p3 R! ttvb now,tvbnow,bttvb
+ y; a: @4 @5 E+ w: f- z# d, yos.tvboxnow.comhttp://photo.ihergo.com/photo/store/11/ ...
7 ^7 v: T# s1 r9 v, Bos.tvboxnow.comSweetLemon 發表於 2012-10-2 08:26 PM
脆瓜我食過,用嚟送白粥一流,酸酸脆脆好食.
型 英 帥 靚 正
呢D小菜罗黎送粥都吾错
$ B! B! z. E; D' L0 n- lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2012-10-2 08:55 PM
貓貓識食呀!
型 英 帥 靚 正
睇我唔到.....1861442
% |0 K6 ~4 q3 _" x* ^) o金石良 發表於 2012-10-2 09:22 PM
言兄咁高調點都睇到啦!
型 英 帥 靚 正
* P4 |5 k  E) `- r% O/ h有時吃粥就為佐吃呢地,仲有皮蛋腐乳。。。真好味。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- r( n5 x# b7 R4 n) ]
SweetLemon 發表於 2012-10-2 09:34 PM
皮蛋被外國人評為世界第一......最嘔心食物!
型 英 帥 靚 正
开工赌波波
& @" F: q; ?: b7 H+ W; k% |tvb now,tvbnow,bttvbcivicboy1969 發表於 2012-10-3 12:55 AM
C兄又要嬴波波.
型 英 帥 靚 正
各位早晨,天氣轉涼大家着多件衫!
型 英 帥 靚 正