返回列表 回復 發帖
我pm咗C兄,睇吓點加派俾你哋!如果e+照早前C兄話嘅派法,咁之後呢D我就唔敢包有冇架!
, a" D0 g1 V0 ?/ f9 @1 g公仔箱論壇金石良 發表於 2013-11-23 02:42 AM
衝1000係你要負責呀, 叫得咁口爽. 責任又唔承擔.
型 英 帥 靚 正
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! i. l  x+ N: I: [: h1 s
他都没推啊。。。
# c! W+ D- l! ?% E) C, U; o只是叫你等啊。。。
, Q+ }, J3 U6 z2 o! n& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。他也是帮人派啊。。。" w+ `$ z' S9 h% H" p' j3 |
lovebearhl 發表於 2013-11-23 02:44 AM
你之前唔係度就唔明, 佢係12點後叫我地幫忙衝1000.
5 u' H3 L0 ^" T4 ]9 Vtvb now,tvbnow,bttvb而家又話要等, 咁之前就唔好出聲啦.
型 英 帥 靚 正
5 Q) ?: F% F/ o, h( r) o你别为难人啊。。。
2 v5 @: ^4 s- M  Uos.tvboxnow.com知道你很努力。。。
2 x  K7 _3 C; a: @公仔箱論壇lovebearhl 發表於 2013-11-23 02:49 AM
我為難人 , 佢叫衝1000之後唔負責.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 n% j9 R0 Z+ ?1 }' h1 S1 _
係我地慘定佢慘呀, 姨姨 你幫口都要分辨是非呀!
型 英 帥 靚 正
本帖最後由 chan200308 於 2013-11-23 02:57 AM 編輯 + [3 }8 g5 q* G1 ?+ O7 h8 t! n# `5 l6 }

) y; {, U3 S- J% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ t4 @1 E" C" l7 D& ?( h+ C
别气嘛。。。tvb now,tvbnow,bttvb/ z+ n5 z8 x: @% ^: m! B& o
你就等先啊。。。os.tvboxnow.com3 v, i4 e; M8 i$ A8 a
他说会给一定少不了的。。。公仔箱論壇( }& }/ M  N8 F  H' Z0 y. v. c7 b
lovebearhl 發表於 2013-11-23 02:52 AM
冇下次囉, 佢講嘅說話永遠唔會信!
型 英 帥 靚 正
如果唔係C兄出聲, 我會足8粒鐘係度推貼.
型 英 帥 靚 正
如果搵到呢帖,我私人俾1億你公仔箱論壇2 Q7 e. |% \* s2 }9 y) S" ?. ^
金石良 發表於 2013-11-23 02:57 AM
你慳D啦
型 英 帥 靚 正
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( K! v3 M  _: X+ \- m0 s

9 m# q8 M, C8 ]' C) e; ?* _7 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。只是觉得你这样逼他也没用啊。。。公仔箱論壇! X1 V; z7 O  ^: E
他要等c兄的答复啊。。。
1 K+ \# R( m0 l+ W  r公仔箱論壇算了。。。tvb now,tvbnow,bttvb8 c! J) e6 |" }
不想跟你说了。。。公仔箱論壇# _" T0 [% u$ T# K% H! [
我还是不要理会你们好。。。
# v. p1 ?6 g* B: \1 E0 hlovebearhl 發表於 2013-11-23 02:58 AM
你唔知道就唔應該插口.
型 英 帥 靚 正
, ^5 d6 X) P* R% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 x! X3 r5 F- E. |
tvb now,tvbnow,bttvb% Q7 t  L4 v+ l3 }  f9 P; J* H8 _
你都真係好唔明解我嘅意思喎2 z8 z% l3 [! y: s8 ^7 ^; E# Z% O- a2 e
金石良 發表於 2013-11-23 03:05 AM
咁你就唔好叫幫忙衝1000啦.(係你唔明咋)
型 英 帥 靚 正
我絕對冇叫你哋幫忙,係大厨同你哋講幫C兄衝到1000,係我人嚟加把咀話好吖,我叫C兄再加碼俾你哋咁話,應該係我幫忙你哋就真!os.tvboxnow.com: y7 I. ]# [' t* D) n# I; Z
好喇,唔講喇,C兄話有份玩嘅加多2千萬,聽日先派! ...公仔箱論壇+ x5 q) g0 H: b- `+ i
金石良 發表於 2013-11-23 03:17 AM
自己睇啦 tvb now,tvbnow,bttvb8 l$ z( S9 B& ~9 m7 C4 I6 H
金石良
; ], v0 x4 Q0 V: e) x7 P; _os.tvboxnow.com
4 _7 E9 ~: ^* C/ B! v/ ?: hos.tvboxnow.com千總os.tvboxnow.com0 ?. z+ ~  Q4 a# F$ ]

9 \& K9 E: V9 b4 e& J1 btvb now,tvbnow,bttvb) ]7 k5 Y8 J5 Z6 E( ~
金石良 當前離線
1 r/ F, y$ l( O3 M1 e5 I$ rUID1829983 帖子21788 精華0 TVB661007571 元 存款2147483647 元 功勳165252 點 閱讀權限80 註冊時間2012-3-13 最後登錄2013-11-22 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ r  e# B- ^- U- @8 B( P) \8 j

$ r! S- w+ M+ y0 t' y% F! X* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! _9 D: r6 z5 |( cos.tvboxnow.com 發表於 3 小時前  | 只看該作者 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 J% o3 z8 v+ f  b$ n
6 n0 U& v2 T6 f
tvb now,tvbnow,bttvb% I, f  t( M7 S
; ]7 N  I8 h5 ]+ A% N
tvb now,tvbnow,bttvb7 E1 B3 b: @' C8 Y  L; k

- N- m- y# P2 r7 z/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# j& F# H# P! D* q5 V) ?: q公仔箱論壇
衝1000 要通霄喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w6 S; u( _0 Y( r, ^( h+ J* ^
- i* m9 c3 J: o* _公仔箱論壇chan200308 發表於 2013-11-23 12:15 AM

+ m8 C) t4 R8 N( g% ?# p" l( T$ ^9 Wtvb now,tvbnow,bttvb幫手啦,我叫C兄加碼

! D0 U! m# h$ I4 v& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com5 w* \" K" f$ v* o. j: @
公仔箱論壇* M$ r5 ]/ a- d6 W& c; C; G+ W  Z6 ^# c

% ?: \- V4 z- m  T: s9 H+ H8 }os.tvboxnow.com
棄我去者昨日之日不可留...

: P( o6 P# j" D7 h* ]: K* V9 B公仔箱論壇
型 英 帥 靚 正
输死
# ^& F' K% J" b# V5 v' z. s& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。civicboy1969 發表於 2013-11-23 05:27 AM
C兄 早晨
型 英 帥 靚 正
7 l4 U! e" r" W2 N: f2 Y$ Q- c- ^
tvb now,tvbnow,bttvb  w. D4 z' i6 Z2 U7 F! y7 c! v
陳伯,咁嘮氣做乜,好傷身架
2 \, D$ `9 x% x# a$ p- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k  @8 a2 D0 H  C! H6 W
特別獎
/ A. x1 y0 G/ x- f% W* g5 g  U$ M6 p9 @, s; A
allo 發表於 2013-11-23 07:06 AM

$ N! m: }/ o9 H! qall 早晨
型 英 帥 靚 正
8 s% R3 v8 M7 `0 @公仔箱論壇allo兄弟, 我佩服你
: f- ~$ S  |" k* J# b0 Itvb now,tvbnow,bttvbgo2david 發表於 2013-11-23 10:18 AM
豆腐豬豬
型 英 帥 靚 正
大家好好好 4 q5 G- g6 T# G' F" t& W
allo 發表於 2013-11-23 12:56 PM
allo 你錢多呀, 咁就俾多2億啦.
型 英 帥 靚 正
$ L2 Z8 m+ c- z$ x7 @5 X( p; B公仔箱論壇點叫都一句啫, 快D多謝人啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: k2 z; ^$ K/ M# y' a; Z
go2david 發表於 2013-11-23 12:58 PM
豆腐豬豬小燈燈, 昨晚輸死未.
型 英 帥 靚 正
公仔箱論壇0 c; h( l: l4 `7 A/ Z2 i
: d8 a- f( G5 @' }4 E, _
下次啦
+ Q" j- |1 J# K- {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。allo 發表於 2013-11-23 01:44 PM
下次
型 英 帥 靚 正