返回列表 回復 發帖
9 T' Y7 r: m& t( n2 r# H  X$ \) W6 ]

1 ~7 i+ l0 l8 w  I& K& q& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com' o' m$ c' S! q2 H! B2 ]
好似你排緊1,2,3名喔8 E7 ?1 b6 E+ q4 \" s7 R. |. d
lckiong 發表於 2013-10-17 03:50 PM
唔係好似係一定
型 英 帥 靚 正
錢在錢情在, 全部新界隻牛都番哂黎
/ @+ S$ ?8 E4 ~9 H; Y4 ztvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2013-10-17 03:50 PM
吹得好
型 英 帥 靚 正
人人都想排 1,2,3名
4 R  e! X- Z; N0 Atvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2013-10-17 03:53 PM
只有我第一
型 英 帥 靚 正
又係聽歌時間
, J; J4 j" c. o6 q9 `
4 B0 A" ^, j* m2 d+ T- ~1 y8 N8 {8 Y: |4 g
數波波 公仔箱論壇7 J6 ?- X( l6 N0 A& A
曲︰古曲
% [% H3 w! W  c' W# \2 a! o( ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。詞︰梁山人
+ z$ `2 {1 X* r編︰麥皓輪 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H* X* t& A0 i% z+ e

: S, i' {" r2 O9 V. [# z. \, {公仔箱論壇白︰嗱 朋友乜嘢叫做波呢 波係英文BALL波
$ H, i( R# L- Z4 b- F9 s6 K5 [, Y 中文叫做球球即係波& ]1 @& J4 J6 i$ f* K7 y
我咪埋雙眼就數波波 如要我數齊有千萬個tvb now,tvbnow,bttvb4 o; ^0 h4 X! c
白︰千萬個就呃你哋嘅 十令種唔同類型嘅波9 z" d  W. P& ~/ M2 W  l! {
宜家即刻送俾大家聽呀- `; b. f. N% q+ S
你咪話圓形啲波任得過你摸 你有時摸下都會犯差錯
4 h) Y4 {. y5 b  I" Z! z6 j, i5 d: @tvb now,tvbnow,bttvb白︰籃球、網球、排球任摸唔嬲 足球就唔好摸啦公仔箱論壇& n2 Z4 ^0 w3 _6 X3 {7 m4 m6 r4 F
分分鐘整你十二碼自由球架tvb now,tvbnow,bttvb. l8 Q2 \0 e4 e: ]  D
嗱 有啲波郁下見閻羅  睇落個形格似個大菠蘿
" P$ Z/ c7 t  b0 O- N+ `2 F0 C白︰唔係食嗰啲菠蘿喎 我哋廣東人俗話多     佢話菠蘿即係炸彈 佢話呢邊有菠蘿你行嗰邊就啱架啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% `. d" K* I' W' X- o% i) n
有啲波勁過上海婆 攬爆責傷就嚇到你傻TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a/ e9 B% ]' o5 S& [, }1 V1 D3 N6 J
白︰呢啲叫做欖球 欖球呢 係啲大隻佬打架     我哋咁瘦就無資格打啦
1 q! T) C! w1 _* }嗱 一年到晚就 "唧" 波波 成晚 "唧" 埋有千萬個# ~( s1 G8 l0 ~
白︰呢啲叫做 "唧" 魚蛋  以前呢啲魚蛋真係用手嚟 "唧" 架; w7 L: L7 Q4 _5 U0 \
宜家就全部用機器架啦9 b' N) t# H& H3 f  ^7 ^" ~
嘩 迷人秋波甚惹火 係美人獨有嘅絕招貨
8 U, d2 [  \/ u  t+ H* wos.tvboxnow.com白:呢啲唔係真係波 讚啲女人靚呀
  R" K" v6 I  A) O1 ], [ 啲女人靚就鍾意送秋波呀 唔係話成個波送俾你喎公仔箱論壇+ W3 Y. Q# F5 M- z% {2 f6 i
嗱 有啲波需要計幾何 你搏命禁狂搥正一大泡和公仔箱論壇& `- q+ b7 j) _
白︰呢啲叫做Snooker 打Snooker呢要計數架
7 k& s9 p. H. |8 A+ D' y 唔係靠大力架 大力咪棧搓箍
% G- j3 R& }* \1 Kos.tvboxnow.com又有啲波佢用枝棒一鋤 吼正個窿至慢慢鋤
3 x+ A. d3 t. o: Y( |7 z) |白︰呢啲叫做高爾夫球 形容身份嘅象徵( F6 C5 o0 K& s  B; d6 m4 B. s
呢啲全部都係有錢人嘅玩意嚟嘅
9 Y/ N  G' x5 `! `" n; e公仔箱論壇嗱 一男一女就打波波 成晚打完隻手會攰嗰啵tvb now,tvbnow,bttvb: l- g7 N8 Z* W" ]" ~+ K+ Y
白︰呢啲叫做保齡球  唔係限定一男一女
2 M' ~- T& D7 r; A8 z3 h, y  T9 o 形容情侶多啲咁解 有啲波呀好過癮架tvb now,tvbnow,bttvb) J. C/ l. Q9 y8 i$ I' M* Q, x  h
有啲毛神神 疏疏地嘅又係叫波! Q- `0 G5 b# Q  O" o. X
我兩頭摸過呀又係堅過喎
& V+ P) r' c( @! }) j& P" |/ w$ S1 Y公仔箱論壇白︰呢啲叫做羽毛球呀 有幾條白色嗰啲毛毛呢os.tvboxnow.com. V$ C$ H2 z0 ?5 l" S
但係呢種運動呀 打起上嚟都出好多汗架
" ~, {+ F6 T- I4 A, S" s6 }/ U 有啲波 就喺個肚內陀 三號懸掛你買定羌磨os.tvboxnow.com5 l2 a. N1 a7 n+ k. ]9 R
白︰呢啲呢叫做扯風波 我哋鄉下有身記就叫做扯風波tvb now,tvbnow,bttvb4 L* p3 ~* ?1 J5 g1 R, F4 j
扯風波即係肚大咗
9 ^/ b7 O# Y$ L- G* A3 o" G有咁多波講到我都傻 有數錯我都冇奈何
型 英 帥 靚 正
賭少d咪唔等囉公仔箱論壇# k9 i: n1 o% H
tvbkk123 發表於 2013-10-17 04:01 PM
已經決定介賭2日
型 英 帥 靚 正
至少200日啦,兩日咁少
6 k+ F& b3 g* y; s) T公仔箱論壇tvbkk123 發表於 2013-10-17 04:04 PM
200日
型 英 帥 靚 正
賭係心魔,何博士說是娱樂塲 & Z: O5 u5 p+ p% i% ~* n
ob51330 發表於 2013-10-17 04:13 PM
我係工作
型 英 帥 靚 正
; Y# u" g7 d% z# I2 Q9 D& D/ {
% ]* ~3 G" `5 I& M: j7 H% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。支持言兄加码0 |5 W: ~3 r5 H& ^6 f) C" d  o
luke168 發表於 2013-10-17 04:21 PM
支持x2
型 英 帥 靚 正
OB兄下午好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* |% q/ d* Q; w1 L9 m- r7 e
luke168 發表於 2013-10-17 04:22 PM
又下午好
型 英 帥 靚 正
( \# R5 b$ b. y5 P. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 s/ q( c" V* z! V8 W' n% \
* j2 b$ d+ u. t% Q3 g: n
輝仔都要加碼帖樓至得
) R3 b7 g- }& a! z5 Wlckiong 發表於 2013-10-17 04:23 PM
支持輝仔都要加碼
型 英 帥 靚 正
, S  T, l# S4 v& cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }+ I/ o/ y/ p. |9 ?1 R3 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ^9 r* f! l- d
恭喜陈生公仔箱論壇9 v2 o" V- K1 [
luke168 發表於 2013-10-17 04:23 PM
多謝
型 英 帥 靚 正
老陳傻嘅,唔好仲佢癲os.tvboxnow.com- a6 a8 W4 P- g: ?* v
tvbkk123 發表於 2013-10-17 04:27 PM
多謝傻基基
型 英 帥 靚 正

9 K# o& B' X" m. v: `% gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ z# D1 q6 {% J3 k% k* P( ?公仔箱論壇講到賭十三張唔系話認老資格公仔箱論壇9 m/ t0 ]. Y$ |& w" ~3 E$ k" O' M
擺牌要夠靈機拆牌要有善法公仔箱論壇, b0 x1 D! L; K
嗱比喻揸住粒粒俘最大A俘都要嘜
* R- w9 J) n# d# v2 y公仔箱論壇如果擺得無啤花當然擺個戰鬥格
1 Y; N; H. _* {" H) J- ?( R3 |4 I- W公仔箱論壇就算無頭一啤蛇隨時可以格食格格食格TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h  N; R' q" F$ h
唔信啊我有鋪甘噶啵
& Y. e. w: y) Z# w, t1 eos.tvboxnow.com
+ D6 `0 b! T! F) e! H公仔箱論壇無頭一啤蛇嗱頭門揸三輪車喔哈哈
4 a) j1 A$ A3 v! M+ h- T4 U) E  {但系我個一啤系A一啤先殺左一家渣野啦
5 ]) @* H3 B2 l* B對家原來系五啤哩距拆開擺過兩條蛇- \' x# _, T) q& M2 R. \
但系要得蛇來就無啤甘就變左無蛇蛇: M% r/ F6 ~* q6 E) }
系賭仔都擺五啤拉甘就贏頭贏二我梗謝# F9 O) k+ ]6 K; J) y8 _5 V
因為五啤格隨時食曬衝頭同時食曬粒啤花
! `& I- f5 U2 E8 u# S6 ^) x8 Ytvb now,tvbnow,bttvb就算粒啤俘都通通企咩我贏絕唔系靠好運啊
1 Y% f3 F9 U8 s6 Z! R2 Ios.tvboxnow.com確非胡言亂甘車格食格原來來真既
( ]7 C, z  Z& c+ |' W嗱原來尾家都無頭二度得K一啤啫
7 E" Y: s6 B# d& etvb now,tvbnow,bttvb尾度J俘虜當距哢哩啡殺得真好野啦
) }6 U% X' I# L$ B0 h+ h
* M$ N( K9 j8 R喂喂喂朋友講到賭錢最容易出術系乜野呢
: u' q% r8 K0 s# f; L& c! }十三張所以賭錢一定要眉精眼企
& Y( t+ i& C8 [tvb now,tvbnow,bttvb有朝一日遇到老千千祈唔好執人地好照啊公仔箱論壇2 `; \( s# n! h# i
借頭借路就掹
1 b/ t: V# h: ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' Y4 u) h% o- j# v% F- c- ztvb now,tvbnow,bttvb喂喂好賭提防遇老千啦
+ z2 A% n. ^( @% z7 dos.tvboxnow.com因為老千手法系最邪
! M6 f& M' L+ ~6 N' Los.tvboxnow.com距有班頭人系惡爺TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ V6 ], T, o, \% J
怕你馬啫亦會任人騎) Z; X7 r8 [; @; h. s
距地專將貓尾扯
* w3 Y! i+ G7 `* K! |9 B' w公仔箱論壇嗱行行能用眼一射公仔箱論壇  e4 C  y$ B8 R* `& n: y
你知距明明系靠呃人
) t& Z+ b, c! i0 J. O( `, UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔能話距出千未到執到他的手照無得野公仔箱論壇: I# s; _! e6 k$ f  r
你要明白人地靠搵食咯睇到細色唔同就快扯2 j, D7 N: Y$ j) `$ }9 N
免做肥羊明瀨野
型 英 帥 靚 正
2 E* ^- x" m1 {0 ~" F& eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% A* ?4 y$ O1 O0 x/ {1 E
刚才系中午,以加系下午
; @2 t7 v+ b) h; \2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。luke168 發表於 2013-10-17 04:38 PM
一陣係黃昏
型 英 帥 靚 正
os.tvboxnow.com! J; B3 l) _* N/ j

# l# ~3 R8 S3 \; F/ c5 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 K& i. E5 l5 Q! ^我老细在,好难来起楼公仔箱論壇  k$ h2 U3 S% Y
luke168 發表於 2013-10-17 04:39 PM
加碼 = 加獎金
型 英 帥 靚 正