返回列表 回復 發帖
我都過到呀,之前過數要load好耐,跟住出唔到貼話優化3分鐘,等一陣返嚟再出貼又load好耐先得,e+覆貼都慢啦,點派呀?99蚊之嘛,冇乜幫助嘅,聽日先啦 ...tvb now,tvbnow,bttvb+ [6 ^* P; m1 t  H* f- V
金石良 發表於 2013-10-14 03:06 AM
成日都要遲1日
型 英 帥 靚 正
出呢貼都成30幾秒,瞓覺
9 P) y( g% g! U8 Utvb now,tvbnow,bttvb金石良 發表於 2013-10-14 03:10 AM
起身啦 天光啦
型 英 帥 靚 正
C兄 早晨
型 英 帥 靚 正
茶都飲完返嚟啦 尋晚慢到e+,點搞呀?都係閃喇
8 h$ t" ^1 J! w; X, m% {8 X公仔箱論壇金石良 發表於 2013-10-14 12:32 PM
派完錢先閃喇 os.tvboxnow.com8 c7 c5 o3 H* T

& i1 ~* Q$ N5 r2 _C兄 午安
型 英 帥 靚 正
咁慢點派呀...陳三 99蚊之嘛,急嚟都冇用,等jff版派完先啦,再閃
: ~+ y7 U0 F+ y; l2 C$ wtvb now,tvbnow,bttvb金石良 發表於 2013-10-14 12:47 PM
傻輸言言
型 英 帥 靚 正
C兄 晚上好
型 英 帥 靚 正
怕咗你喇,唔好再追喇
9 y. V2 H* P, A3 O- F: }/ Ctvb now,tvbnow,bttvb位位咁多,唔夠下年再派過 公仔箱論壇0 z- [- W3 N6 {2 |, n! o* [$ k6 W
os.tvboxnow.com! D' [: ^1 H$ a/ J# T
chan2003089 分鐘前TVB 990000 元積分轉出
1 ]9 h4 k5 z' M公仔箱論壇金石良 發表於 2013-10-14 08:13 PM
多謝 傻輸言言
型 英 帥 靚 正
言仔,幫我派由我依帖開始至今晚23;59pmTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ R. {  j4 Y: ?6 g
有入黎打招呼者,每人可得 3888888 tvb元
. x$ }- u' K3 }! o& b. b  f7 F2 s公仔箱論壇多謝嗮你。
7 m8 S) Q, q! P9 t6 X* Mcivicboy1969 發表於 2013-10-14 08:51 PM
C兄 忙完嗱, 有需要幫手就出聲PM我!
型 英 帥 靚 正
又見到C兄你喇 os.tvboxnow.com' D8 T" K* s' N
收到!大家都好耐冇收過C兄利是喇 公仔箱論壇" D) @8 e3 F  ^0 r- b
金石良 發表於 2013-10-14 08:58 PM
最開心係你喇
型 英 帥 靚 正
e+係咪成個都身心舒暢呢; q! V1 I$ x1 ^( Q" e+ }
金石良 發表於 2013-10-14 09:03 PM
身心愉快 唔係身心輸唱
型 英 帥 靚 正
有沒邊位可以提供我(samsung note 8手機睇電影/香港粵語戲劇)
! O6 H3 r2 R0 g' k' M我目前只有睇風行網,但粵語戲如TVB戲劇完全沒。
' k7 D% }$ t. a/ _tvb now,tvbnow,bttvb如有人提供網站俾我可以在手機睇者,重重有賞TVB元 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 f, A! O  `. Z. C" P- t
civicboy1969 發表於 2013-10-14 09:04 PM
samsung note 8手機係咪MP4都睇到先.
型 英 帥 靚 正
洗麥港tvb now,tvbnow,bttvb) D! E( ?1 q1 }9 j& j+ S) O
金石良 發表於 2013-10-14 09:19 PM
咁就派多D俾我啦   
型 英 帥 靚 正
係!C兄,夜少少幫你搞掂埋佢
; t, e' I# \" ~8 [8 Eos.tvboxnow.com金石良 發表於 2013-10-14 09:21 PM
係至好講
型 英 帥 靚 正
多咗棵樹
: |# s$ h& _. r6 h金石良 發表於 2013-10-14 09:30 PM
你底子不良
型 英 帥 靚 正
咁你幫我洗5版先啦,要洗得乾乾淨淨靚一靚嘅tvb now,tvbnow,bttvb" [. ?0 n, H4 s7 v
金石良 發表於 2013-10-14 09:33 PM
幫你洗白白 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 t, d% n/ R/ l/ @/ n/ D# M
型 英 帥 靚 正