返回列表 回復 發帖
civiboy1969 版主我支持你!!!
型 英 帥 靚 正
多谢civiboy1969兄 ! 多谢 金石良兄 !
型 英 帥 靚 正
今晚我赌身家呀
0 t- ~4 w# g: Kcivicboy1969 發表於 2012-9-27 02:43 AM
civicboy1969兄意甲,執番少少.
型 英 帥 靚 正
GOFkFHKVzyg&feature- j* E) u. f9 X; {4 A0 H
civicboy1969 發表於 2012-9-27 01:59 PM
  a" M9 {; B. O; A5 Z7 y
而家非常流行嘅跑馬仔舞步,連台灣綜藝節目主持人-莉青同小鍾經常在節目內跳.
8 [, g  g9 ^& L跑馬仔舞步節奏輕鬆,好適合一大班人跳,有D似以前80年代嘅18步.
型 英 帥 靚 正
有啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# [* d2 @( |0 t9 R' S: F
goldmonk 發表於 2012-9-27 10:22 PM
咁就要過tvb2億支持吓我陳真啦....呀吒...!
型 英 帥 靚 正
答得好,地球... os.tvboxnow.com# f& r! R# h5 G! k% N* m+ P) W5 A
考我3 Q$ s4 V/ m* [* |0 R4 s
金石良 發表於 2012-9-27 10:30 PM
金兄你好
型 英 帥 靚 正
% ]4 v& ]7 o  C5 y, H# GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 \4 S' l( K8 R
call ching ... 我沒興趣
. ~' d0 {1 b, K3 R. A- M" O( ~goldmonk 發表於 2012-9-27 10:33 PM
好啦!丐幫幫規:有借冇還上等人.....呀吒.....
型 英 帥 靚 正
chan兄你好$ l; L! Q* M& ~5 L8 w& R
金石良 發表於 2012-9-27 10:51 PM
大家都係港燦,多多關照,多多支持小弟!
型 英 帥 靚 正
闪过TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 D4 U9 l4 W/ W) l9 A$ i9 ^
civicboy1969 發表於 2012-9-27 10:53 PM
賭神閃過,要景仰一吓.
型 英 帥 靚 正
我又入嚟踩呀踩.
型 英 帥 靚 正
入黎打個招呼先x3
6 f6 u5 l& {' G+ }+ eC兄,ob兄,檸姐,Henry兄,金爺,貓姐,周兄咁多位早午晚安安啊" `* L3 V% e3 x+ k  n
金石良 發表於 2012-9-28 01:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q! J* `$ ?# K  Y6 o; b$ E7 e
午安,言兄!
型 英 帥 靚 正
支持civi兄
型 英 帥 靚 正
哈哈没人要钱公仔箱論壇+ W( F1 L8 ~7 u7 c
civicboy1969 發表於 2012-9-29 02:46 AM
支持civi兄!我踩踩踩.
型 英 帥 靚 正
呢個時間,只係得我踩...哈哈....!
型 英 帥 靚 正
卡立:国阵预算案与民联有别 人民只获小部分拨款
1 @& L, A) @4 P% } 2013财政预算案 雪隆 地方新闻 2012-09-29 12:369 r$ Y2 l6 w9 H& Z" Z/ Z& K
(八打灵再也28日讯)雪兰莪州务大臣丹斯里卡立声 称,民联和国阵的财政预算案最大分别,在于后者以维 护布城为焦 ...
3 D* @3 u1 }# O1 z: I- dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。HENRY_168 發表於 2012-9-29 03:35 PM
os.tvboxnow.com/ R! W8 m- x- z. s! t- S
佩服佩服!
型 英 帥 靚 正