返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架tvb now,tvbnow,bttvb! P. p+ Q% V6 u+ P
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
公仔箱論壇6 _# V. d: |7 Q6 [
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
# s! _) h. S/ i( Jos.tvboxnow.com
$ t  d- T9 m' g* z( dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
( V# z/ t$ a& V: ^/ sos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
公仔箱論壇7 M! n; v1 [) N4 L: k
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。; I9 J  O6 U' B, ]: B
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
( P3 b8 f$ v5 H" i. H4 `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
, t/ Z3 z5 g, E9 S& pmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
. L. T: Y7 X$ H" R6 ^
mnb1123老友記,我都想呀 .
# K1 r8 p/ T: ?/ i) i6 }0 l( k% wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
/ n/ ?: K) w5 J* E屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
+ g1 V7 ?0 e* i  \0 W9 k1 Xos.tvboxnow.com係咪新名詞?因為我好out....
公仔箱論壇3 G; Z3 {' }8 X" h: S+ J  C
公仔箱論壇) A6 w3 g: @* w  p
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
# e' A; x8 U( d' q# m大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
: [) g  H1 b9 n+ A公仔箱論壇唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
- D* h1 o- w1 S9 X9 O2 ~os.tvboxnow.com原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
& s2 T) b, z  o5 n1 C4 S. MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H" d( @, m5 w* j/ `& S
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
( k' U5 k1 Q& D2 K2 I●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
' b0 N$ Y2 d0 J  版"及本版版主"J神"。
9 w# q7 x0 c$ {( Z●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
" c/ f: b5 j& h! c  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。公仔箱論壇$ q( L- F. z- h) K0 Z: Y
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
* c7 U" D  F- W& A5 J/ T7 p
9 S+ ]) B" e; G$ j9 h2 x' ?/ K) s1 _: z9 U% b
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 ( |4 }( a& h$ H7 X' E/ z5 g. G

% i4 _+ T9 b( t* V# w; @" l公仔箱論壇姊魅情深結局章
$ {. C; |( \+ _7 x8 B
$ |* v. W$ W$ V
請樓主多多保重、祝大大身體安康!公仔箱論壇( Z+ L7 @1 X# C, [
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
公仔箱論壇, M* z- h4 X# v, ~1 n- F' I
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。