返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
$ {" J, y5 P- D0 u5 e! Jos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
3 G  C0 T3 x( |: v8 L/ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J3 Z/ g' ^) q
哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P: k0 r9 A' q0 d& A6 n$ b

3 `  t/ Q: R1 k2 w( _+ c1 P# Xos.tvboxnow.comYvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦! C+ @1 r5 Z" A, X0 V, v: Z
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦  N* Q, K3 L2 I8 ~
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
9 U2 e9 f1 c& ]8 `' G8 Jlhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
( e/ G+ I" ]; L& Z係呀,唔死都一身潺。
: ~; y+ ]* Z- Z5 }1 `2 i: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

2 O3 T: v5 Y; B% L; pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 tvb now,tvbnow,bttvb: \: @# K# J' Z9 o6 Y$ F

. _) Z- b0 U3 x$ j2 ~4 T- p講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g) o1 l& T" s4 R1 ^6 F

; |5 _2 A! g0 D' z: j2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

1 S9 S& j9 I" o5 Y8 u+ s另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。os.tvboxnow.com+ o, \& l3 Z+ s$ ?$ n
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧! |+ T2 F! n$ C$ N5 ]9 A4 e
写情方面都吾错
  F  c7 V+ W1 w! u; ntvb now,tvbnow,bttvb屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦0 C6 H- m* T& Z7 M  N! R
比castle同kate更好更衬
  o5 o! z; L$ O4 U8 i/ Ros.tvboxnow.com仲有一出burn notice,我都觉得吾错
" Y4 _0 l7 E2 {3 b公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
9 E3 Y- ~# f" u$ k# Y公仔箱論壇YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。1 F$ f# a& C8 r
Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E+ f2 a, g3 I6 L) E# Y  Z0 e3 L* `
os.tvboxnow.com) N) m* m9 ~% i4 t4 W) V8 y
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
* x7 }8 B* |, i: z' q, E. p& Jos.tvboxnow.com不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 S0 ^6 a; ~$ \$ m4 |6 p
tvb now,tvbnow,bttvb, X8 `- ?; f6 j7 k
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
$ r' W8 ^  m8 a8 \1 a* M9 hlhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
# s5 t& D0 Y. u我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; g  h- I" ^0 h
os.tvboxnow.com0 r, [5 J7 X& |3 ]: q
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
! i' B1 }! l: {, n$ K/ ztvb now,tvbnow,bttvb
" h0 Y0 X8 i! p3 S7 }! kAlmost Humanos.tvboxnow.com+ d$ @) J+ V! \* U6 N

5 `: ?: v! z  L1 U+ G7 ]Tomorrow People
- U+ y% N5 S8 d/ p+ E8 L
7 c' N! R9 x1 t; t9 Oos.tvboxnow.comBelieveos.tvboxnow.com! A* O! ]  b, F; n1 q

9 d: N/ m( S' U公仔箱論壇
吾知你有无留意呢出"person of interest"
8 Y6 k8 `: T$ y1 X5 W6 o% y, r* Z体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少tvb now,tvbnow,bttvb  o% \6 X4 E9 v
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
7 {. {1 h3 K% t1 k# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
os.tvboxnow.com' l7 W- z' L8 A9 e, R; X9 ^6 a. P
os.tvboxnow.com+ N$ G3 t* F- M# ~, l- S' ]
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。, M0 D: C' Z; s4 @
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。0 T4 u' o, r6 e" Y
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
! S2 S9 @" n, c. S公仔箱論壇) N. I2 z5 K, w8 _/ |6 y
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。os.tvboxnow.com% ]6 }& T4 {. a) o2 s! h! L# [/ J+ q

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

7 _; U+ z/ r) |5 {os.tvboxnow.com

( x  W0 f9 _+ y% T  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

还没有看!9 L8 |- v/ Y+ G5 ]% Z
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
os.tvboxnow.com% V! `6 f. l7 A4 h7 z3 y
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。os.tvboxnow.com# i( M5 B4 q) p/ u5 N# F% U$ \1 U6 A2 w
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的tvb now,tvbnow,bttvb" \& ~" s8 J& N. P0 ^5 v0 L8 G
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高
0 t5 ?, f* [/ Q. f0 I但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦os.tvboxnow.com0 W$ r1 e, r+ e- h; d7 R8 }
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
公仔箱論壇6 X* x' O# w9 X1 E1 {
os.tvboxnow.com2 x0 {5 g9 V4 [  ]
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。公仔箱論壇& x$ @  V9 i  C+ q) F0 A
john系我偶像黎架
5 ?, T* y; \$ S& sos.tvboxnow.comshaw串得黎几有性格8 s$ Q' T1 R/ ^
连之前的反派root都越来越有睇头啦
# |& B. Q0 X' s2 e1 n1 u2 K不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦( P+ A4 {5 q( y7 s
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
* J3 S( b. R  ]0 D: p6 A5 ]tvb now,tvbnow,bttvb貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
" ?: b5 m$ w; L% t+ F4 c; Z3 I; X公仔箱論壇
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U% ?5 H& _! S. `/ K& ~9 G. u
相比近幾年果D仲垃圾啦os.tvboxnow.com( |  ^& Y/ s2 p- c$ ~
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; l/ F2 b9 f4 a1 {  Y- b
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
1 b& a" m. y3 T7 p# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
! l6 \8 ~- q9 m: r
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?