返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
  u. X9 a+ {, H3 \7 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
( ^5 z; l1 ~  R3 U: X+ X佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
4 x: f, L3 T0 p) v5 ]8 D. ]os.tvboxnow.com
' x# v& J4 @$ i; j/ y' ntvb now,tvbnow,bttvb驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架( @/ r1 T7 o7 k4 b8 R) S1 K, M
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
4 E' @: W# W. z* U
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
: |* X" u  F: [2 x; q7 d不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
* |4 N$ m1 W; S1 m! z% v公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
! u* R, y6 }* S% U8 n6 j2 Cos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
& N* R/ W4 m" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123老友記,我都想呀 .TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R# n: p# Z$ G% M" X' f* O
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!tvb now,tvbnow,bttvb2 f- i9 ^0 z: v& a* _, i# B4 D4 p
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. v, \  ]) \1 H8 U
係咪新名詞?因為我好out....
: ~0 R+ e$ N4 o1 v% h3 p( ~# Itvb now,tvbnow,bttvb1 \# I/ a5 n5 L. d! f  K
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
4 Q* ]5 A' [* `1 o6 tos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
2 c2 z3 \' V: o/ I" N! }9 X' v唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
& u3 ]6 c; N& Q" i& j原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
( l( p6 a4 d' H4 f/ t9 Kos.tvboxnow.com
1 ~3 m' w( n7 I1 j) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
( C, r3 |/ S! t/ j- f% Htvb now,tvbnow,bttvb●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
, t7 S5 Q( l. U4 V+ O* u& H  版"及本版版主"J神"。
- J! x) R/ o2 C; @6 ~4 X( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參os.tvboxnow.com/ @! K9 j0 ]9 B' ?  I& K+ }
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。公仔箱論壇' f) [8 x3 {& P  L% T
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
3 k$ G: @8 o% A7 Z4 l. U& Ttvb now,tvbnow,bttvb
3 R. y; E# `  K$ N* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# l% K+ M+ F/ M5 g7 t
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 % E5 U$ h1 i; o; J) U
os.tvboxnow.com3 h  \% X2 j% R6 m7 _( J4 q! g
姊魅情深結局章
! B4 n% X9 u' Btvb now,tvbnow,bttvb
* W$ C& u+ }5 k2 E! M" H
請樓主多多保重、祝大大身體安康!tvb now,tvbnow,bttvb* D4 {( |3 R* ?2 ^
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
os.tvboxnow.com, t, g. K. k6 s
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。