返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 K2 K0 e( K/ n4 T) b7 R' l- W
- c! K' z: G. K& ~, }
仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁os.tvboxnow.com; H0 l: x7 O( i1 E
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& |. m% y& n4 G! L/ j  Q
係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
3 |* d; v. C+ e0 U- I. c  M6 U$ S大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [+ L9 u, M. H" U5 r/ @3 }
我幾驚各位唔明呀.....
公仔箱論壇& @( S3 ]4 h6 s8 h& S4 j3 M

# K4 b  R- _8 @, E& y) H我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
5 X& b" r' H3 G5 p7 X. J' T大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
: y' N* a& U' Ytvb now,tvbnow,bttvb哦,咁諗其他人都明啩。
. }8 [2 G$ v9 h( ?& [不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
, W# i1 n( h; v7 o$ b( Y; {公仔箱論壇希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
; F1 t; C4 F' O; s; {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
+ u* |$ n7 T" G" p6 ~7 g! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...公仔箱論壇, q8 d* b& V! e6 P/ i8 P
mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
  _6 S, t) ?( j3 Rtvb now,tvbnow,bttvb有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半公仔箱論壇6 F; c, A( ?" @+ _2 `( y2 Z
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
& A+ t" }: M* U1 D& S; qtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
+ K8 n% m9 I+ f- e: rtvb now,tvbnow,bttvb好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
' O- ]( b- {6 g, v& ?4 Z; t公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
) e! |& l0 y* H6 I2 U: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
: [, x7 X9 v1 ]( d8 x) e- Wtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
( k3 }1 @1 _* Z& q- U" d( z公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
+ B- f7 R/ m5 j, s9 u
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
; o. E( K8 Z8 U5 N0 B
公仔箱論壇9 I/ R5 e$ ^3 Q& `. s6 Y) }
自食其果
# x  \$ e0 N7 a- X% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
# R2 }- J+ j' g2 p3 s
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
; k, R5 r2 s: F( Q9 p  |9 |tvb now,tvbnow,bttvb! L4 Y5 {) I6 V1 e; `9 e6 {  f
- M+ p) H9 }+ p1 J4 w6 K
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 a4 q# U- ?7 U
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
/ Z" A5 z  ?9 w- |  M
公仔箱論壇( e  E8 z- G2 D7 ~' n; N& e

3 b# B+ A: x. |7 G. M) ]  }3 otvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
' z$ ^' }2 U0 S  K公仔箱論壇
. n6 [- K* |7 e$ G8 l公仔箱論壇咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
" n2 z  `. F- J& I8 D6 r* qtvb now,tvbnow,bttvb
9 q( Q+ r8 E/ u# |3 Xos.tvboxnow.com想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...
% O& V! B! w$ T: Q, Y7 V3 m+ Los.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
1 P8 q( B/ z# [: V! atvb now,tvbnow,bttvb
. A1 Z  k; H8 i$ B" n  ^tvb now,tvbnow,bttvb我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ |; p6 y- b" E) d' @
至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。1 _& L( O# F& a8 {
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?2 [" ?1 @$ c! u; Y# n) S* B5 S
可以! Y, ]8 h  v( [7 _公仔箱論壇1 ]* x/ S. I0 L3 _
os.tvboxnow.com5 v9 B) i( x+ f- e! t% o% r
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
/ P* R6 |/ g# ]/ d9 h2 _( K6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...0 J, K% J- ]6 N
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 ~& B5 V6 b' e+ {

) T$ b  ]* z7 |$ Z+ u$ ?% C  ntvb now,tvbnow,bttvb唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...