返回列表 回復 發帖
- {- U: @; z9 [! ~5 m7 q公仔箱論壇公仔箱論壇6 U% h5 N2 J" c3 _' x3 d# y
補充茅山聖物紅肚兜
$ I+ \& P, t7 p4 P& L% ?3 A! |tvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com5 O# s# e3 r4 h: D0 X: @. x* n5 ^) d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29405337 Z/ K2 T) p* k# L+ U

9 K7 r% S! r" ]9 |9 C
5 X" S& |4 Q1 d" e' J, }tvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
: P+ N: T; S/ @! F: n公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ?  C& ]3 H6 z( k( [
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
' ^  r8 t  N* j4 _1 w記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
- B+ \6 c* ~$ o8 I3 W6 [7 \* _$ Sos.tvboxnow.com
: x$ ]8 r/ ^. B" W4 T
公仔箱論壇$ A9 g& a4 u4 g  W  w4 g) h' L
os.tvboxnow.com" Z" {5 e; B, w0 ?4 I8 x' X* W) g+ i
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...+ e8 Y0 I1 K$ s: U! v
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
公仔箱論壇7 ~( q, J. k- c, D4 I% I5 ^
哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。
. _$ f  H; _: ros.tvboxnow.com話唔定可以見到釘姐睇檔........
) Y) x7 n9 p7 |. g5 M) t: f/ P7 b「釘姐的背影」好似書名。
5 k. w; g' V5 aos.tvboxnow.com
" i+ f  }! a3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
5 G( w2 T$ [6 w, }tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
0 u# q9 p; n! z. q/ @* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
5 z$ J2 |( [3 w2 `) g( q& l' ~3 o6 t公仔箱論壇, v$ [- @; @  t
等我都買件紅肚兜著下先
7 x/ ]. g$ Z3 Y% @/ |$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
2 d& l0 G  X) @$ T# S
可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o+ ?- a3 t3 h# W. w3 ?
哈哈,講笑啫 唔好嬲

" b5 t4 _' l* u$ E# Z' Q- X
3 k- s4 X4 B+ O3 Gtvb now,tvbnow,bttvb聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B/ w! R; o4 K' m& X' i0 w
啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來
( k1 b+ X8 M1 ~9 d! q0 c公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
: ~! J' b8 Y2 Q% Y3 g  m皆因我無聊吖嘛J神版主
  r( }9 U4 k. O; x: E" D
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
, a; S+ W+ c4 T公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
1 D' U6 C9 g* Ttvb now,tvbnow,bttvb這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-23 01:30 PM 編輯 公仔箱論壇9 i; F  n# ^% T5 p
os.tvboxnow.com( M5 w7 L4 X) M
其實唔係咁明乜野叫借庫..tvb now,tvbnow,bttvb9 c1 g6 e! @+ B- P4 X1 {' R& m
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
8 F% D; s' A3 R+ |細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ q7 W% E8 h- j1 q) J/ b

5 M' y+ k4 A+ R9 h# I  @+ V
% _1 L, C: A: W! ^! U3 ?6 S我再補充少少吖。
# y9 @3 Y" \; y: ^- K) {香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。

5 w' I/ s* @9 ~  G& f8 X3 `! V. o, T  q1 }os.tvboxnow.com& f; f0 a, W4 ]# t+ a, n6 D
每年正月二十六為
借庫日。- {) V7 L% R  G
唔明再出聲啦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F$ o( Q& D' a) w0 J0 t0 R
tvb now,tvbnow,bttvb* @( Q1 ^3 @- i0 C" V& r  ?
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...os.tvboxnow.com1 v5 z6 O- H! N2 J9 s% r1 O
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
公仔箱論壇, P# Z- [5 s( I' G2 ?) W% u9 U1 A" N
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteatvb now,tvbnow,bttvb, I" f) C% E0 D; b
tvb now,tvbnow,bttvb% F! z; c7 z/ y( s; [
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
6 n! C' P/ |7 mmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, v" s9 u7 v1 g: d2 A# t! |4 f' y6 L! _
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛os.tvboxnow.com8 G$ R8 w7 \: N# n
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
0 H! C# G' X, `6 m2 m2 z
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
3 }& z) c+ L/ w# ~7 s' ?- Htvb now,tvbnow,bttvb7 U6 S7 e3 R7 S$ ]7 g
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. os.tvboxnow.com! X1 c* `1 V1 [8 w
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
. t" p  P1 n% J5 x) X; {我知我知我知.......不過真係講唔出口。
公仔箱論壇/ d6 o; b$ h  C( `
tvb now,tvbnow,bttvb2 L7 D5 V0 x9 O% j, {$ f6 G; N
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟tvb now,tvbnow,bttvb, I. z$ B  x7 E- A& D6 O
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
$ P  z+ e( g7 f& D- C; A1 v
我相信都係囉...
4 [$ y/ X# }/ h7 i( p+ V) {* i0 |

# j$ L) p& @0 A: s) }) G8 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?tvb now,tvbnow,bttvb. v! q( o# H  }7 f9 S+ C0 e. u
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
" B& m6 @$ T& p8 W5 E+ s  N) v" p6 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽講注射荷爾蒙避孕針都得。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. q9 F5 J5 w, M8 J- f( c; d1 ?! B
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
% D3 {0 v9 j0 i9 E- @3 t& o% d# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Anyway,各位會員總之小心啲啦.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l7 l8 @6 y2 b% Y: R( q9 D