返回列表 回復 發帖
  [  x# k0 M* Q7 @$ l! b, P0 _公仔箱論壇
, [# u( R* `' e  f" g, m公仔箱論壇仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
1 {  e  o4 [/ u! w公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
os.tvboxnow.com) Z; O& K9 }* C2 \7 Q& }+ I& d2 Z4 L
係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
" }5 ^- x& R- p* W公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
, b" P( v9 a4 q6 W7 Nos.tvboxnow.com我幾驚各位唔明呀.....
8 q9 E( @8 B1 C6 X  z' v0 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ @* W; C1 B( D- J/ s: `& c我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀. p' }1 p; K  d4 ]5 |, _6 G
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
公仔箱論壇4 p7 Q. t8 d; z
哦,咁諗其他人都明啩。os.tvboxnow.com  k; {8 g" l1 h" v' y
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
* n3 E* C$ j+ c- x" A* ]% _* K希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
9 S: V/ ?5 \) wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
- d5 x& _2 r: @/ q' i1 K# d
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
  c) f2 P: l( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
* x2 a" `9 ]! W2 S) t4 ~$ l! ~tvb now,tvbnow,bttvb有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
6 h& ~- I0 h8 ^( o0 y5 z: C2 u2 P* e 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
/ u& Q1 V% S: |5 @6 R  {* ]% Fos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
6 B4 F' F* V0 k' V( K+ `好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂公仔箱論壇/ |" ~7 ]5 z" @9 s4 ?
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
+ N) W5 {9 d8 m& P2 O# u蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
, i2 z- U' _$ U1 r+ N: B" o2 Y) wtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢- J1 I! U6 d* N. y4 @7 }
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
+ |+ S# ^& a7 Y! s0 n/ n7 K( pos.tvboxnow.com哈哈,好吖好呀,我都贊成...
. L/ N3 Y( P) j0 J  ros.tvboxnow.com
5 x" Q& c9 J5 S' b5 b. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自食其果
; `! d) R1 t6 S  a# Q. ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
" P$ j9 Y6 `* X3 J, B( @係呀,自食其果,好有教育意義架.....
1 `2 c2 I! M0 D+ [8 y  A& n公仔箱論壇
+ Q6 p$ I6 u0 u) f( V- O
# h( |# j) `4 {$ v' Mtvb now,tvbnow,bttvb
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
9 H, j$ U% v! |, b/ s8 I1 D大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
: d9 L1 v% \* n4 _/ mtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com1 r$ T% S+ S6 j# L  O' F; d+ H

9 x- L4 ]+ P4 S3 E- L' h: K杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
" ]7 W, y) F  uos.tvboxnow.com
8 N9 k# i1 n- f& _% Etvb now,tvbnow,bttvb咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲8 ?( |9 |2 W; ~& [0 a
tvb now,tvbnow,bttvb% y$ s- m0 C& Q$ p9 T
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...tvb now,tvbnow,bttvb; e" j+ d6 W/ W- z  S  H6 X# ~
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
- L: [. K. D2 t5 R
os.tvboxnow.com/ u! c2 P& l8 x; ?, {
我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。
: ?$ U7 O$ |7 w9 q0 S( i* e9 i0 j" Los.tvboxnow.com至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。
+ r0 z% ^: d* c4 x+ |6 k公仔箱論壇但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @$ c7 |- d* d! o/ n4 f
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
- G' [& c, v$ x8 D3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w; A$ c3 D1 o0 D
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
0 x/ M2 o2 |$ [3 `( i9 Y+ }! k  b+ R! R公仔箱論壇會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...
8 f' c8 }" y0 M2 ^大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
% C7 e3 `! i6 y3 x; p( L% \2 U3 X; STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ d7 s5 F* n& ]7 X唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...