返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
3 ]9 I" b3 l" d# u; qlhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
9 q5 r, F0 L0 R$ p* Y! @
6 @) {# e1 ~" KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?os.tvboxnow.com4 N0 S, O7 y1 t
% e5 Q( U" R- r2 Z8 O/ |+ s
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦/ Q/ R3 g, x3 B# i# U3 E
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦
4 w; X, z9 D( U* R  Y' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯os.tvboxnow.com" X: @5 I; }1 E5 f- O. \. O
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
2 f! I. l: Q1 Q8 r2 a& c6 y! G0 @. L係呀,唔死都一身潺。
, ^* k2 y% ?  K2 D7 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

4 g$ B7 Q  [$ y5 Y$ Ftvb now,tvbnow,bttvb
- ?3 U5 o2 f/ r0 M  ~. ~# Jos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb# k% D) N; {% W- X% R3 F
講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
, a4 Z) ?; O# A: P8 vtvb now,tvbnow,bttvb, E  x7 T8 S, O8 g& l# c

% j% Y5 L) K6 W. a1 j+ s. o( _另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; t. Y: [) K8 F5 C) d; ]6 h2 a: x3 o
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧, _- j( I# u0 _3 A" R( W
写情方面都吾错
' V* f7 z: s! C6 M4 G' I屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
8 z1 N& y! U/ g+ z公仔箱論壇比castle同kate更好更衬1 o! r  L. k/ s+ {* B, r+ L
仲有一出burn notice,我都觉得吾错, g- _0 N+ s& A! T- y2 i
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
1 d9 [9 I  O# n$ h+ Q( MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
( a0 s! J) ^. B9 m+ m& nBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......公仔箱論壇# @# m5 d- N. }
os.tvboxnow.com1 I% U# Q. |+ r7 k% Z5 h
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...tvb now,tvbnow,bttvb6 }6 t; Z: p, J/ I, W7 p8 R
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 $ _- Z4 L" C$ w0 ~$ }/ k
公仔箱論壇' V+ F# \' f! ~5 I/ y" R) k
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 G1 j; H! L( _
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ D7 B% N: r, H: O- n
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
, u( X. x% M/ _% ros.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* @2 a, ]# T8 `; O8 b" J
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
- E; E# `6 r# A0 w4 l公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& [/ _; `1 \6 N% ]0 x
Almost Humantvb now,tvbnow,bttvb- [; N' V$ q4 R' |
公仔箱論壇5 P4 k# @0 |( {7 e
Tomorrow People TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 B% Y9 W/ V% N. j) n( |6 \1 J7 s( X
公仔箱論壇6 S: L' x  o& i1 a/ R9 `5 k8 U% [
Believe) }! O- n1 \7 e* O) d
tvb now,tvbnow,bttvb. u! c0 @7 b) ~
吾知你有无留意呢出"person of interest"
" y4 q* |" X% A: c0 |' Z体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
5 V, Y6 w; Y: e5 K" Z0 p' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...' {/ z5 Q8 ~& I! [+ z% m% [
lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
% U0 _0 [% [* r+ p公仔箱論壇! E# h9 I7 o: L! s5 t8 q
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
& J6 ~5 _& H, @1 c5 O/ Y( Gtvb now,tvbnow,bttvb睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
# B# c- @# N( O! m2 i8 b8 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
5 [8 x3 K1 S8 i. ]  q7 {os.tvboxnow.com
* U) J/ e+ \3 Wos.tvboxnow.com第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。- ^( ~! H0 a9 P+ v) w' u! x. m

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

tvb now,tvbnow,bttvb; K2 Q' d( o* @" W

: q1 ]: w4 {9 u4 k, r1 ztvb now,tvbnow,bttvb

还没有看!tvb now,tvbnow,bttvb* f! P& e2 v( U
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
os.tvboxnow.com/ b* s, \( }! T/ w
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
- h9 N- k/ D$ r( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的os.tvboxnow.com5 ~- I) k2 M! Z8 c8 j7 ]
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高
4 p# _) o/ L6 I4 U7 L/ v. R公仔箱論壇但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦7 N6 a0 q. A' b9 J
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
) r) _: T- {# R3 o: C: F6 [$ n
公仔箱論壇: k2 b, ~1 o( N% m4 L- r
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。0 v3 K* ?! F& J. u1 J" _; ?" x
john系我偶像黎架
, `' A4 \2 W0 }+ a# Bshaw串得黎几有性格
7 n  d$ z- u+ K# N公仔箱論壇连之前的反派root都越来越有睇头啦
5 \  z7 _3 k8 ^! a& ?3 D# b9 }# Zos.tvboxnow.com不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦os.tvboxnow.com9 D( B( y3 z/ p' f) {, Y
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
3 U, R3 y3 b; s  r; {公仔箱論壇貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?公仔箱論壇! ?4 W* ]$ U. \* l1 D8 N
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯! K+ U) z, I& e* E1 B) |
相比近幾年果D仲垃圾啦- l) B* q7 d' @
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
3 `% ?) H* }# x% ^! K) g係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
9 k- y9 q5 p5 A1 S$ glhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
公仔箱論壇0 n+ m, `' `- N
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?