返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
0 e( N6 s( t9 {! e' ]$ i1 k6 c' M: Klhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ k: V  k& W7 V9 S+ q# W
tvb now,tvbnow,bttvb1 N; o: o2 m/ r) j: A* L. I& f  V
哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
$ |+ Y" L- ~- P8 V! Y/ z+ O# J- oos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com& f1 Z8 C& f  k+ L
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 m9 \9 u# e) `+ W/ @. a
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦
7 F: N  \- f# y' `; i& J不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
6 m8 @, |$ v& r5 h) f# T6 gtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
: a% @7 d- |- z$ E- ~% I( ctvb now,tvbnow,bttvb係呀,唔死都一身潺。os.tvboxnow.com+ [* g  S8 T1 e
3 Y9 L# G0 q- r
os.tvboxnow.com+ m4 W; C( r) S' f) C6 n

, \1 E: O* d2 r0 X, F講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
1 Q; ~3 r  G8 H8 {
% P5 y: i4 K. b0 ^* n" gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

2 D6 J7 O$ o! i7 u公仔箱論壇另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。tvb now,tvbnow,bttvb5 f( c8 h- f7 a- T/ ~3 w7 c2 O" H
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
. q( z2 Y  d! o) q  X. f& V$ j9 Zos.tvboxnow.com写情方面都吾错
! p) ?4 t, C2 r. m屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦: L! n! H, ~$ [1 D
比castle同kate更好更衬
# _: a9 p6 E/ J. f9 Q: D仲有一出burn notice,我都觉得吾错% R3 C0 Z0 b: o1 d
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
+ I( T9 o8 i8 `% i: i, I# Eos.tvboxnow.comYES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
! l9 Q( D' I) \( F公仔箱論壇Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
, p. V6 c2 T1 B& O0 N* x! k公仔箱論壇
: i7 C; Z# [+ z# }" VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...4 O6 F, }8 O8 l
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 os.tvboxnow.com: Y% K1 v, G& c8 T$ L7 ^) Q/ S  o

% ^8 G4 w* R7 y# B
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
9 |! G( d! M5 \7 H5 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
# r6 ?! y- [  u& t! w6 t
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
9 Q9 d' j, V5 G4 l. g9 g9 H" ^公仔箱論壇
2 N9 e/ m8 S2 n/ B公仔箱論壇貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
. }* n. W2 ~1 w4 l$ [tvb now,tvbnow,bttvb
& K- s/ Q- ]" v  O) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Almost Human公仔箱論壇+ _) o: t1 |' Z! [7 E; @
tvb now,tvbnow,bttvb( r7 P2 \# l# j
Tomorrow People
( Y( g# P8 ]" k2 r
' |% t; r  P; u. X/ J, p, Q8 f# J  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Believe
+ F3 a8 q( a$ G/ j" E  pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [. k# A4 H7 E% k4 f  q4 @) d( ~
吾知你有无留意呢出"person of interest"tvb now,tvbnow,bttvb4 O0 k9 E2 S! z6 k6 w
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少os.tvboxnow.com4 |5 W* @* v' ]7 E1 {
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
) ]/ b8 l3 p- C3 @/ }9 @  |9 n$ Glhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
  F/ C& }( Q. X1 }! ~
tvb now,tvbnow,bttvb) K$ j0 S1 B! D
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。$ P: t: r8 l, I6 G* k) t
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。tvb now,tvbnow,bttvb  Y" j3 y$ `3 r( ^2 m" t! W
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。) n% \& @% R. `+ g+ `0 R9 x5 a
* D, V2 w$ q/ S8 T& U7 p
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
# D% M2 j3 W# Y3 G

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

1 I4 }- S+ K* p" D( R* G

. C. P" M/ l, x0 E9 ?. t& n2 |, N. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

还没有看!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M) D# Z6 G. |8 f% @
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
# {/ A! Y3 K- @) {! h6 k7 h! {- ^8 h' Zos.tvboxnow.com睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。& B9 e" ~7 \% X% p
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
: C- S" i6 Q7 M5 c9 a好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高tvb now,tvbnow,bttvb# M0 y( g2 ~9 u: ?1 i
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦公仔箱論壇$ h! M/ d7 S- T0 q# T* r
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
5 _) p3 S; Y1 P, d; J  cos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R$ d- C. d6 `+ b! a& i
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。) C0 S6 L. l: L! c
john系我偶像黎架, a" D4 e2 _8 X
shaw串得黎几有性格
% g7 h; c! Q. t* Q/ f9 d连之前的反派root都越来越有睇头啦
9 k* K7 a4 q4 o' u+ E7 Qos.tvboxnow.com不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦$ [/ J. E) r0 w8 f  u  \
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
4 n8 X$ x' ^) Z貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f( w0 p3 P8 d2 V& \" m9 u! h5 y
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯
1 ^+ j: b7 N; O) qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。相比近幾年果D仲垃圾啦# t$ I& o9 |- ~* X
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
/ q9 {5 b2 Y& k% E( L  s- M' {: F! f係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
0 B4 v6 G! w( X$ U! M6 G; ?os.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
os.tvboxnow.com! y- |" ~, S& u$ j; Z  K
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?