返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
. m# a9 _: d; K/ w% [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% X9 ^+ {. M/ g/ }1 R: B5 g
騎騎,我都好似差唔多。
' T" h( p2 i/ p- Kos.tvboxnow.com
" W8 k4 Z/ s( a/ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...$ g' G' w+ d7 e; [( H
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
  ~$ Z, \% o- @/ g( b2 Y- n  Atvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- B6 t& ?8 L$ U
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
5 E; Q$ P/ A( t7 L9 P2 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦/ a, ?$ F4 h, m( v3 n
: |7 `9 a- @! g7 i  D, m" H
話時話,多謝你派的分,謝謝tvb now,tvbnow,bttvb9 T! x" l) w3 P+ P& S# Q
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
% c: m5 m7 S* J! X" }# Qos.tvboxnow.com
& L" N: H0 N, Ios.tvboxnow.com唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
: E5 C6 a  i- {7 L0 {0 l; stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
& r3 f8 O  \2 G5 i
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
: [5 U* q8 Y  i; \. w- C3 ~9 m" T公仔箱論壇os.tvboxnow.com2 {; `4 t; f0 ~9 N3 g/ t
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭' \. l  ]+ |! n6 a0 E
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
& a* A4 c6 n( Y/ S( F6 r
哈哈哈,你形容得好好笑...........% r# R& z* [9 U/ z' z: i' f; ~
5 W9 \5 R' J' r+ C
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
7 k' u1 T! J# H8 _8 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- q6 a. d& b# Y+ e4 i; N
; B+ f  w+ S! k4 }( TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Y6 P' N8 |+ G$ [; ~) H& q% C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
1 ]2 l! C' m* D$ G: I% oos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
/ S* }% ~8 c4 f- j4 |" V
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
, f3 y2 n) V0 n5 G+ d/ S5 A5 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
) l% J+ V- M! ]6 Z! A

3 f* V* Q5 J6 L! e( F) ~唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
) z2 Y5 f- c5 Y. V2 a( F! ftvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
: ?+ ?# K7 ?1 B7 g! |
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
5 [3 L# c+ ~4 D4 V" s2 D& q+ h

2 y0 L3 O6 K$ O' f我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. * P# \- r% n3 D6 U0 T
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食公仔箱論壇) k7 f( D$ S) C/ W, r
大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
9 W8 E8 c7 A1 n$ Nos.tvboxnow.com- F4 i; `7 D+ t2 ~! @
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......
; A: A2 {0 V" Z* \. n& ?公仔箱論壇不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
  f5 U, Q, X: S; ^" y公仔箱論壇
2 S% C7 {5 \$ r0 j# P1 Q; k
# g; d- q! \1 u3 Xtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 + M! f. v9 d$ G' C9 r" T
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。os.tvboxnow.com0 N# C/ K. ^* I) x3 @. I
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。
os.tvboxnow.com4 X! B# ^+ a) \) N  S) ^; Z
4 F/ R2 W9 f6 W2 d! A: D
( Q- Z( ]  \2 j$ L* a! P5 q$ [公仔箱論壇其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!os.tvboxnow.com# m. v9 I" s  H: l+ X6 s
大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
, _3 y* T3 _. M; A( M& l公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ q5 _, e1 C2 v: }9 {0 w  e/ m
其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。tvb now,tvbnow,bttvb0 f& S! d! ~5 l( m* x: Z2 {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |  P" V9 T9 h! q  |
附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!公仔箱論壇0 X, G2 X0 x8 [( l. A3 a3 y
大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
4 X+ K9 Z1 C0 M1 w9 I' x3 x! b+ D6 U公仔箱論壇好姊妹吖嘛,騎騎....
% M  r; \& t3 z, f. N
: Z; S: X3 X# u- Ntvb now,tvbnow,bttvb其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
8 {0 w) C  u9 m; ]tvb now,tvbnow,bttvb
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S3 C; p$ M8 W+ U) V6 \
都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服, x5 L  l4 V+ l3 k
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
' \8 @: T1 o' s  }. l/ z& p6 ?7 Q9 q見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
公仔箱論壇2 O1 x6 w/ _! e7 t/ l: ]/ P

: P: t+ g5 y- H我覺得嗰幕好奇怪TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! _7 e9 p$ N$ i
大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" \7 W2 G% o& R+ ?: S' e' m# |7 e% s

& y& c# r* r2 C0 S  T: h1 Q2 ]os.tvboxnow.com係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。