返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉tvb now,tvbnow,bttvb/ N3 P3 M; S2 ?. t( B" z
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
' P6 X) M4 a3 L( g% I公仔箱論壇騎騎,我都好似差唔多。
os.tvboxnow.com2 ~7 {/ D7 Y. D6 r. n
os.tvboxnow.com& Q- t; q4 k) D$ B
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...tvb now,tvbnow,bttvb, Z+ Q; Q8 O" k: y( o5 |1 Y1 ?
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
* I* K& N2 K# g4 |* vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- x  }. V+ s8 s6 ~/ C! k! Z無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  U/ s+ f% O7 [' P. D
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
! l3 h0 w" I, c/ T8 c公仔箱論壇) {* v3 A  j4 q
話時話,多謝你派的分,謝謝公仔箱論壇0 q' F7 o* B- @1 a7 u0 Q6 K5 P: N
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
% c8 G! i# K" ^$ A+ D% v% ~& ^

7 S9 _: O1 _( e% y公仔箱論壇唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!tvb now,tvbnow,bttvb9 V1 v5 B6 ?# E+ E: R8 _* G4 g
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
os.tvboxnow.com/ a" f( T- p) d1 h& _3 Y* Q
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 5 c( d! ^% k3 f" I
公仔箱論壇: U0 H9 P4 ]5 [3 F* S
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭4 j- W' {" M  I/ t3 B
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
2 n1 N! ^5 A' A; Z/ o
哈哈哈,你形容得好好笑...........$ j/ f6 o' g" _7 F2 w" o% g
: A% ], Z4 a0 I3 D2 w0 U
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
. G! G7 y: y( F( @, C8 B' K4 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K+ V' C9 \. g

$ v, N# Z. |+ Zos.tvboxnow.com
$ B. t" g( z, `  a. l/ F# O' F公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
  \; p. V% l- f( W& v# a! v4 x3 L公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
( C0 x( ]. k! X% R* R/ u' M公仔箱論壇要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。' Z% e6 S+ J: k1 I& h/ W
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
' w  o5 p+ p) ]* Z% n  g6 C4 e

2 W  c* V9 c5 S% u0 a公仔箱論壇唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 j% w6 ], R3 r" f* M! E
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
4 ^# M5 @' ^8 m% A3 m/ ktvb now,tvbnow,bttvb哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
; S7 n+ Y! }7 L1 w0 G: Y7 f4 I/ k7 A6 ?. S  Z- s
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. os.tvboxnow.com7 i- C3 T" c! R
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L4 h. [9 X$ c4 h% l. N+ d$ p- x
大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
5 t9 z. W3 O" P; A/ U2 c! {5 I公仔箱論壇( g  G! q+ L! D$ z% Y9 z8 l; c" c
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......
' Q0 q/ P7 L  A2 k6 p/ S+ b不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
, d6 y3 B) d3 V5 t$ Q! m公仔箱論壇os.tvboxnow.com) k' w$ n' F% x* t: T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c7 k6 i- ?/ d5 f1 P
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 os.tvboxnow.com( j5 k/ `4 \0 D
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f* o, v+ _" e; i4 G5 @0 r. I
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。
os.tvboxnow.com1 B7 p' s1 H/ N2 p2 N- ^
公仔箱論壇( }0 C) ^- V: ~; E9 R

6 n! u6 \# W4 m1 M* G0 l公仔箱論壇其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!公仔箱論壇. T& @* R7 s" |& I4 X& f
大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
! V1 m" E6 K# Stvb now,tvbnow,bttvb) p; r( L6 t9 R
其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。
! S1 D' ~6 `2 \0 T+ V- n

' J; ~) k7 L" [) B* {7 p5 ^& ]. r附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!0 y8 _; ^% b' D! v* T0 t" U- f0 H
大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
9 ^9 w, |, P7 k8 t% d3 t( n' I+ Yos.tvboxnow.com好姊妹吖嘛,騎騎....tvb now,tvbnow,bttvb' z0 }1 M4 u7 {- G

6 k9 J% v1 x; ?5 [/ ?其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
1 D, p. T5 ?6 z  Aos.tvboxnow.com
  F) b7 K4 D9 ytvb now,tvbnow,bttvb都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服0 O' i& a* I) F2 `+ a
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
, |3 E" |9 J- g2 wtvb now,tvbnow,bttvb見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
os.tvboxnow.com9 l6 s" s( r, V% ?. F3 s
公仔箱論壇& a/ Q) _. u  `& D; W* _3 Z
我覺得嗰幕好奇怪TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! c$ A- h" x; v$ J2 ?4 O; C, k5 W
大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 R! L# i* W' C" l
公仔箱論壇% _1 D6 J6 w  Z8 c% v: `
係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。