返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
9 l( D+ }- f6 R9 ~/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' t' L4 H1 A' s, u9 \tvb now,tvbnow,bttvb

, p) [! S- n. X; ^  itvb now,tvbnow,bttvb因為

真係散發出很自然的美態

/ M: x0 A: w/ I8 |& Y+ R4 `6 s

: h  M) m+ f" x! v6 X姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
4 ~) ]! C/ m4 C6 ?" G) v. u! S/ T. M5 n4 J% |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 I+ F3 ?; K+ m: x' o: K/ s% v
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。! s2 f: n' k  Z/ F2 X8 s
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
公仔箱論壇3 P. [" S+ I% R' V3 m

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢公仔箱論壇4 M8 o/ T& c+ z: g) z0 f

4 Y7 l$ t9 k8 c" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

0 L6 y. L. j  R8 L8 C

我要珍藏住D相

os.tvboxnow.com; H# g7 w, d* O' Y; z" c$ J
tvb now,tvbnow,bttvb8 a' I  M% l. k
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
8 ^: D0 `8 a- @# g4 X6 Y大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
- x7 i& V+ _" j7 q

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

" x, [; U* b) Tos.tvboxnow.com9 Q  l  q% Q+ Q
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 y5 ^* E  f8 m3 M; I
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
4 S4 O4 L+ z: q4 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖,   e4 t6 Q+ @# v' ?

8 Q5 h+ a5 r! V. Ftvb now,tvbnow,bttvb我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% S2 v0 i! h$ p. }8 O* V- b
公仔箱論壇; R; x% }) Q) `1 n! o& u
版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀公仔箱論壇& K5 A' E8 h2 h
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...5 w" G* K9 g4 ?
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u9 A2 w- J" v+ u- t+ ?
完全同意...$ N0 c! C- }/ J& W5 p
公仔箱論壇: @9 U1 }# \% D, K' u
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
$ i9 p& N' ~! `4 `* _2 g* D0 k* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
& u0 X6 M5 ~, c% r. `公仔箱論壇yes....

係佢fans呀

22# 大文細佬
' i  K6 {& {# Ros.tvboxnow.com尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
4 ~' E, [2 G, z" x公仔箱論壇
( L5 S$ u  H- \& B8 Y% s4 H4 Q公仔箱論壇真係冇乜發輝的機會