返回列表 回復 發帖
慢慢 .... 我唔係等得好耐 開始眼瞓
我暈..... 五頁樓 中 有隱藏答案 .....
我暈.....
睇黎你都係搵唔到 你念掂 佢啦....  
水晶同食蕉開咗新遊戲咩? 有冇獎金架?
pknoface 發表於 2015-9-6 11:47 PM
邊係遊戲 掌門唔好亂 up
睇黎你都係搵唔到 你念掂 佢啦....  
satoshi23 發表於 2015-9-6 11:46 PM
念唔掂點呀
Anonymous 發表於 2015-9-6 11:48 PM
掌門
睇黎你要幫你既 師叔 先得啦 佢唔識點氹人
你地仲話佢 氹人  好叻
好啦, 兩小無猜, 唔好比呢段感情就咁葬送。 水晶就快啲比多啲
pknoface 發表於 2015-9-6 11:56 PM
最多佢 氹 得 掂  我  , 我 比 D  武當派 做贊助 又點話
師叔, 你睇到未? 仲唔快啲低聲下氣去氹掂我地既大善人水晶公主?武當派將來既財路全落起你手上架.
pknoface 發表於 2015-9-7 12:06 AM
公主......唔洗咁......形容我呀嘛.....
水晶千其唔好嬲, 講下笑既遮...
pknoface 發表於 2015-9-7 12:25 AM
唔好講笑  我  .......認真的
對女人你明D有唔明D
Anonymous 發表於 2015-9-7 12:30 AM
你 想 講 咩 ??
夜啦,水晶晶你應該要去瞓覺,聽日先 返黎笑過
Anonymous 發表於 2015-9-7 12:34 AM
我都仲未講完
本掌門鄭重向水晶道歉... 希望水晶原諒本掌門泄世未深, 以後多啲向師叔學習至得...
pknoface 發表於 2015-9-7 12:36 AM
你點向你既 師叔學習 ....... 你既 師叔 唔係 黎呢度 好耐 ........
我係話女人要錫,但係一定要比面同氹
Anonymous 發表於 2015-9-7 12:38 AM
比面 點比.... 你話啦......
我諗師叔自從公仔箱開業以來出現咯. 佢係呢度既senior吹水會員, 依家身份尊貴. 佢之所以匿名係因為以前起呢度留下太多既情債, 逼不得已先咁做既遮. ...
pknoface 發表於 2015-9-7 12:49 AM
你都係 呢度既senior吹水會員 又唔見你 隱 姓 埋 名
E + 以前 果D  都潛左水啦....
我走啦你地兩個慢慢 talk

掌門 記得 聽日準時起身 番工, 我未必咁準時 黎叫你起身