返回列表 回復 發帖
食焦幾時做佐你師叔
lhy92725 發表於 2015-9-5 11:53 PM
我都想知囉。。。
藉口至挂, 妳想知佢依家去咗邊就真.
pknoface 發表於 2015-9-6 12:06 AM
佢唔理我 走左去行山
可能妳對佢唔夠熱情, 搞到佢冇晒心情, 未走去行山散下心咯.
pknoface 發表於 2015-9-6 12:15 AM
仲唔夠咩
見到我又唔多理我 黎既時間又短

多謝武當派 掌門派獎金
掌門攪咁多花樣。。。 佢有話到將 D 獎金比我咩?。。。
佢話叫你派比佢炸。。。。  我聽日先轉番食焦果份比番你
等佢黎到自己講啦。。。。

唔使轉. 佢話到明要妳做佢既代言人, 即係要代佢收錢啦.

pknoface 發表於 2015-9-6 01:03 AM
你唔洗同佢講好說話 , 都係等佢黎自己講清楚啦   
我講過要算數 , 聽日 轉番比你
師叔仲唔快啲返黎同啊水晶講清楚? 如果唔係呢段戀情就會告吹架啦.
pknoface 發表於 2015-9-6 01:47 AM
你唔洗同佢講好說話 , 都係等佢黎自己講清楚啦   
我講過要算數 , 聽日 轉番比你
satoshi23 發表於 2015-9-6 01:11 AM
掌門 我講過要算數
pknoface 2 分鐘前 TVB 15000000 元  積分轉出
等佢自己黎
講清楚

評分次數

支持
Pedestrian_A 發表於 2015-9-6 04:54 AM
多謝 路人甲 支持
http://orig15.deviantart.net/504b/f/2013/300/9/c/tied_boy2_by_night_leopard-d6s1fbn.jpg僅供參考
發生什麼事我不負責
Pedestrian_A 發表於 2015-9-6 04:57 AM
洗唔洗咁呀.....

你又說笨娜娜短
Pedestrian_A 發表於 2015-9-6 05:02 AM
難道說長?
水晶晶你做乜唔收獎門D獎金,係我叫佢地將D獎金比你。貓貓遲D都會比我D獎金你。我一返黎就黎見你,不過E+又要出街吃飯,今晚可能唔再入黎。
Anonymous 發表於 2015-9-6 07:51 AM
終於 出現 啦咩?! .......... 又走左去啦 可能唔再入黎
仲要經 佢地 幫你手 .......
時間支出收入操作satoshi233 秒前TVB 15000000 元
積分轉出

水晶何必為咗嗰少少奬金令到我師叔難做呢? 佢話送比妳梗有佢既用意架嘛. 妳咁做會傷到你地呢份弱少既不倫戀情架. ...
pknoface 發表於 2015-9-6 09:09 AM
佢唔自己黎 仲要經 你地 幫佢手    , 你話呢....

pknoface 6 秒前 TVB 15000000 元

評分次數

要水晶晶答先知掂唔掂
Anonymous 發表於 2015-9-6 10:57 PM
答 乜
呢 D 野仲要問番我轉頭....????
氹 人 邊係咁的?
貓貓你話啦....
話我無嬲過
Anonymous 發表於 2015-9-6 11:10 PM
但我仲 嬲 緊你播
提示請看上幾層