返回列表 回復 發帖
唔使明白,吹水就得
# o' N- z. w7 l% ?8 ~+ \公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-9-6 09:57 AM
os.tvboxnow.com& R/ L; h* {0 m
唔明可以問!! 有問Grace必答!!
6 V7 V  H: E; Z' ?, aGrace姐好野,咁復雜既遊戲都俾您諗到
& ]( A/ L% d5 v/ d3 u$ bos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-9-6 01:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& i1 }/ Z' u( U- p
多謝 MNB 大哥誇讚!!
* H( M6 s3 S. r" }$ ~os.tvboxnow.com- x; x2 H/ K. l# h5 x7 x: D
其實唔係咁複雜,我只係覺得,好多遊戲都由主辦人定暗樓或者明樓,冇咁好玩,所以諗個辦法等優勝者決定幸運樓層啫!!
原來新遊戲要開始了,看似很複雜,但辛苦的祇是Grace姐,如貓姐姐所說,大家多吹水便可以了!
7 L5 n8 |! ~2 j/ u; V% C巧開來 發表於 2015-9-6 01:37 PM
6 a! B8 H% {( x: wos.tvboxnow.com只要回帖優勝者 能配合揀選 幸運NUMBER 咁就會好順利啦!!當然Grace會絕對公開計算方法,同埋會絕對公平!!任何人有異議,若是合理意見,都可以提出!
牛扒、帶子、三文魚、未開既蠔、紅酒,鬼佬通常熱狗、漢寶包、啤酒....
3 _, b1 n5 N, G9 j: n% A) pmnb1123 發表於 2015-9-6 02:19 PM
5 p. v1 d7 D4 L
鬼佬真係食肉太多啦!!
3 \2 i% y7 J0 F3 K3 qos.tvboxnow.com
+ m  F2 I2 o: G  M$ {6 J
" h" I5 m# Y  S8 a9 |, W! j睇得出grace 姐你好有心思同為其他人一齊攞獎,人人都有機會呀!os.tvboxnow.com4 _% g3 [+ R6 P, x/ R7 ]& H( ?

$ O9 ]/ E( H& ~9 F* A! u4 I9 A+ M公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-9-6 03:52 PM
8 l! i( Y+ U2 d0 c公仔箱論壇多謝 魚魚王 誇讚!!tvb now,tvbnow,bttvb, G/ n3 p4 p0 o( V

. _, T9 x. g3 t我希望大家都開開心心!! 有努力有成果,有參與有運氣,人人有分,不過都係努力重要過運氣!!tvb now,tvbnow,bttvb" {) v+ {( l; D& Y6 l# s
公仔箱論壇( x8 ~% h0 A2 q+ k5 Y$ u
希望你工作唔係咁忙既時候,多D嚟支持啦!!
有新遊戲了,辛苦的還是負責統計的Grace。
# [9 d( C, F% b" E公仔箱論壇chenwenwu 發表於 2015-9-6 04:16 PM
8 T% `7 m# {. {只要大家賞臉來捧場,不管多辛苦都是好事!! 因為大家就會開開心心喔!!
1 w; Z6 p; k; Y) Dtvb now,tvbnow,bttvb
# c+ t& ]* C: v* {公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D5 `1 p1 w  {+ x5 }
想問grace 姐 總數是呢區( 閑談時事新聞) 總數, 定係  有傾有講吹水區 (今日:2888) 呀! 8 V7 W9 v" m5 n5 m9 W

# K' j) [7 x: F+ B+ |. @# d
2 X  G6 a, H% m同埋點知道我吹左有2888帖.......煩請grace 姐指教!公仔箱論壇7 J& K/ [7 ^* R4 u( R
free2penny 發表於 2015-9-6 06:58 PM
os.tvboxnow.com, i( w, [. X$ z0 n8 q! K3 f4 h5 Q+ c
2888帖 是指 在 【星馬新聞】《 ^^閑談時事新聞^^》呢一帖由 星期一凌晨零時 開始 至 星期五午夜11:59pm 所有人的回帖總數,與【有傾有講吹水區】完全無關。要知道你在本帖的回帖總數,可以在本帖內 你自己的回帖 上按【只看該作者】,計算9月7日至9月11日期間你自己的回帖,就可知道你個人的回帖總數!!
3 M* q4 M8 N% k2 d/ eos.tvboxnow.com呢個遊戲 以 星期一至五 為期,反應良好,就會每星期都會舉行!!
grace 姐 週日好好好  tvb now,tvbnow,bttvb1 j" k9 Q) j8 K, S5 V, B/ Y0 A
ob51330 發表於 2015-9-6 08:03 PM
, @' x" f& H7 ?, i7 |
OB 大哥 週日好!!
明白啦.... Grace 姐不停答 我地既問題 , 辛苦啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! h7 A8 o2 y5 ?
satoshi23 發表於 2015-9-6 10:38 PM
9 {5 n: S* s) P0 C  O
唔辛苦!! 第一期遊戲仲有個幾鐘就開始啦!! 唔知邊個會拉閘呢??!!
4 q- \% ^* t. l) _os.tvboxnow.com
& N/ c$ k! H$ o, g. y9 {# L) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我等陣就去 GYM 所以陪唔到你地開始遊戲啦!!
午安Grace!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Z3 N- d# V) t# K* B: G/ q% X
mr2907 發表於 2015-9-7 03:44 AM
+ i: }) r: h) q- A+ L0 L財大 早晨!!
C兄、16少 早晨!!
各位老友記 早午晚好好好!!
) S, k3 h8 M3 j# e" Aos.tvboxnow.com 第一期遊戲 ?? 仲有二, 三期??
  K' S! B3 w& TGrace 姐慢慢 啦 , 祝你 週末愉快
) A0 v7 X% b' \1 x2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-9-6 10:46 PM
& S. i0 r6 b! }; M: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。水晶 早晨!!
) y/ q! @' u: v6 s  V公仔箱論壇
: `+ ?* s9 b! _) w* {, G係呀! 有第二第三可能有第四期都唔定呀!!睇大家想唔想玩啦!!
大家好  
2 r; H8 Z( t8 N! Q0 h, q1 [happygo28 發表於 2015-9-6 11:24 PM
os.tvboxnow.com4 p. D3 p1 I* O% S
Happygo28 你好!!
, A# T/ {4 N& s9 [% s  _& @更係想啦! grace 姐! 今日遊戲開始嗎!
% {& C% w& C4 p( S$ W% b/ Ffree2penny 發表於 2015-9-7 07:02 AM
* R$ c0 S  w7 @. b5 p$ t
係呀!! 開始啦!!