返回列表 回復 發帖
英超第四輪賽果:
第一場:紐卡素(主)0 VS 1 阿仙奴(客)
第二場:車路士(主)1 VS 2 水晶宮(客)
第三場:利物浦(主)0 VS 3 韋斯咸(客)
第四場:熱    刺(主)0 VS 0愛華頓(客)

chan200308
第一場:紐 ...
lhy92725 發表於 2015-8-30 09:47 AM
多謝貓貓獎金!!!
上到嚟啦!! 貓貓 早晨!!
第一場:中 國 (主)vs 中國香港(客)
1.中 國(主)3:0中國香港(客)
2.主勝
3.3球

第二場:荷 蘭(主)VS 冰 島(客)
1.荷 蘭(主)3:0 冰 島(客)
2.主勝
3.3球

第三場:德 國(主)VS 波 蘭(客)
1.德 國(主)2:0 波 蘭(客)
2.主勝
3.2球

第四場:葡萄牙(主)VS 法 國(客)
1.葡萄牙(主)1:3 法 國(客)
2.客勝
3.3球以上

Grace 成功爭取為 EQ 妹 榮升親王舉辦 24小時 狂歡派對!!

歡迎各位前來道賀!!

凡前來參加派對者,均可獲得大利是一封!!

各位前來道賀,可帶備鮮花美酒,任何精美禮品圖片都無任歡迎!!

狂歡派對開始於論壇時間: 2015年9月2日09:00am

狂歡派對結束時間: 2015年9月3日08:59am

前來參加派對,敬請在上述時間

^^閑談時事新聞^^

發表回帖!!祝賀 EQ 妹親王!!

貓貓 早晨!!

貓貓!! 生日快樂!! 青春常駐!! 身體健康!! 永遠快樂!!

貓貓 晚上好!!
多謝 貓貓 生日大利是!!
貓貓 早晨!!
貓貓 尋日生日太高興,好似唔記得恭喜 EQ 妹妹喔!! 我收到既指示係一定要有恭賀先派利是!! 我唔想漏左你呀!!快 D 去恭喜 EQ 妹妹啦!
貓貓 晚上好!!!
多謝 貓貓 估波波獎金!!
Grace姐個簽名好得意哦
lhy92725 發表於 2015-9-5 08:50 PM
貓貓週日下午好!!

多謝貓貓誇讚!!
睇黎又有新遊戲玩了
hongkong6366 發表於 2015-9-5 09:42 PM
龍仔週日好!!

係呀!! 遊戲星期一凌晨零時開始,你應該仲未瞓!!
咁邊個平均最好
Anonymous 發表於 2015-9-5 10:43 PM
自己是但估最好!!
Grace姐其實每次都估得唔錯
lhy92725 發表於 2015-9-6 04:55 PM
Grace 其實每次都係亂估嘎!!
第一場:愛華頓(主)VS 車路士(客)  
1.愛華頓(主)1vs2 車路士(客)
2.客勝
3.3球

第二場:阿仙奴(主)VS 史篤城(客)  
1.阿仙奴(主)2vs1 史篤城(客)
2.主勝
3.3球

第三場:水晶宮(主)VS 曼 城(客)  
1.水晶宮(主)2vs0 曼 城(客))
2.
3.2球

第四場:曼 聯(主)VS 利物浦(客)  
1.曼 聯(主)2vs2 利物浦(客)
2.和
3.3球以上

貓貓 早晨!!