返回列表 回復 發帖
買佐咩好野啊公仔箱論壇; l  ~( C8 Q$ c9 N$ g9 @% D
lhy92725 發表於 2015-7-26 10:45 AM
, U' ~! T0 g9 J; E7 m  Tos.tvboxnow.com買左個大西瓜!算唔算好野呀!
但可能因為暫時無乜人哦os.tvboxnow.com3 W# I$ E6 }/ c% o( d
lhy92725 發表於 2015-7-26 10:48 AM
) b% ]4 K: q, u' \
個個人以為入唔到嚟,所以暫時冇人!!
! y3 I# W) t  j( T仲有沒有其他呀!公仔箱論壇7 H5 Q1 Z4 J9 Z5 I8 A$ |# U
free2penny 發表於 2015-7-26 10:50 AM
% y9 [. z  N" R3 \有呀!! 買左好多雞!! 雞脾肉,雞胸肉...!!
* D  M4 J2 B3 r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P' q( \5 [- X
      Grace 姐, 我岩岩先登入到入黎, 尋晚上唔到之後到十一點幾入到網頁但登入唔到,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J! u$ U$ t8 f/ z
tvb now,tvbnow,bttvb3 m& \  V5 U* P+ T: T( [/ y8 E. g
宜家過黎啦 ...
; A9 i6 n2 @/ G1 W1 Y9 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-7-26 10:50 AM
) r  Z+ P$ I1 ~: x) @好野!! 水晶都嚟啦!!
西瓜一日就食完啦
/ U7 G6 a1 u; e  ~' V9 J/ T$ ~  ^# _- [公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-7-26 10:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# k1 k) t4 O% m2 Y* A& t7 V
西瓜好大,一日食唔完!!
用黎做沙律嗎
( T/ T; \8 z6 vos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-7-26 10:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  U$ h. q! g4 c3 K8 y7 `
雞胸肉用嚟做沙律!!冇錯!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 \$ j/ R4 T* d& ~& t5 E
好開心,入到黎啦  
7 H2 G- A! O; U8 hos.tvboxnow.comsatoshi23 發表於 2015-7-26 10:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ n+ }) L! E& P8 |
見到你真係好開心呀!!
你果邊都好熱啊?
, c  T/ r) _/ P" R& h  z公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-7-26 10:58 AM
0 [9 N( o) Z7 x: Q據說比往年熱,不過我唔係好覺,攝氏30度到啦,不過濕度得40%,所以OK!!
9 E- C/ d4 e: K想問下是否用生雞胸肉.....嗎!os.tvboxnow.com. r& m1 H2 O: g1 Q7 ~9 k) n
free2penny 發表於 2015-7-26 11:00 AM
公仔箱論壇' G2 m- J' }3 Q1 D: z( W
唔係!! 我蒸熟 D 雞胸肉嘎!! 我唔想入醫院呀!!
8 ]3 L6 C- {: @9 i6 T; f我呢處濕到好高呀! 75~95%tvb now,tvbnow,bttvb4 t% Q: d3 E% }: l* G1 F  i7 U- ]
free2penny 發表於 2015-7-26 11:04 AM
0 ]) H, `  M# |; l7 [! I( Ftvb now,tvbnow,bttvb呢度內陸氣候,通常濕度唔高過 40%! 大部分時間都係 20-40%!
落佐甘多日雨濕度梗高啦tvb now,tvbnow,bttvb% ?' m* f# z7 N9 c" G3 ~- ]
lhy92725 發表於 2015-7-26 11:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ B" }- d8 C; X- ?) U& n* n
濕度高就感覺更加熱!!
貿發局上下咁多位老總大家好.
, v- a5 h5 G  E  Y3 e# [4 ]+ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-7-26 11:13 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ H+ X+ Q4 @' _, M% k+ b
Ken 掌門 好!!
tvb now,tvbnow,bttvb. x* T) N1 W# X' z7 C/ z: o
沙律 我都想食 公仔箱論壇! X! _$ p' B0 x# ?1 e: N
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:17 AM
公仔箱論壇# s7 M7 p6 d" a
雞肉沙律係唔錯嘎!!
' R# q6 d5 o( ]6 Q
晏 D 出去食野  公仔箱論壇) v6 `6 T& T6 a8 j  S
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 B3 a2 ?7 V+ y) }, S* t
食正野!!
C兄,財大,言兄下午好。公仔箱論壇* [: C/ G( k, K8 N+ G: N' ?  U
Grace晚上好。公仔箱論壇& p1 A9 Q! A* L# R
tvbkk123 發表於 2015-7-26 11:22 AM
8 A+ n9 i( o0 b8 M! {- v  dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。KK 早晨!!!