返回列表 回復 發帖
: @7 o! u2 z( u" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。徒弟有個蠢問題想問呀! 現在起左幾多呀! 我點先知道呀!
2 ^+ E9 n9 U0 C8 t8 k- n4 n$ utvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2015-7-22 09:04 PM
% P9 Q5 `& z  Y4 h( ~/ \6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去任何一個宣傳帖,click 下 個 link,就會開嗰頁,有宣布遊戲開始嗰層樓,應該係 110658#,將110658 + 1888 就係目標樓層,一到嗰層就到啦!!!
公仔箱論壇$ d+ _. G' G2 K6 C8 q: X. n
有水晶, 亮晶晶, 十分精, 真係勁! / h7 Z: J6 T; G9 B  d/ \- Q" P
satoshi23 發表於 2015-7-22 09:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 j% Z% D$ u- k2 o$ e6 z* m! b% ~
仲好貼切添!!!
& \8 P1 z0 ]8 p
你去任何一個宣傳帖,click 下 個 link,就會開嗰頁,有宣布遊戲開始嗰層樓,應該係 110658#,將110658 + 1888 就係目標樓層,一到嗰層就到啦!!! ...
0 k6 I+ z7 I& n9 A* ]8 B# Cgracechanstuart 發表於 2015-7-22 09:09 PM
" U0 ]2 s  c% ~$ R" \
等我自己都加一下先.... 110658+1888 = 112546 !!!os.tvboxnow.com) l) F. r- B. B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o- [# z3 N. k  [( V6 R
呢層就係 目標樓層啦!! 112546# !!!
" p9 T, V. `, l( Sos.tvboxnow.com咁即係現在有409帖已回了! grace 姐 對不對!公仔箱論壇4 n4 v% I, Z6 b6 _
free2penny 發表於 2015-7-22 09:12 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 @: e: y7 Y# n
嗰條數我仲未計,你仲快過我!!!
$ S0 H, d4 ~9 }, H: P" s- m7 utvb now,tvbnow,bttvbGrace 姐 係 110658 啊, 答案係 112546  % G) D0 i/ q7 a7 G2 i7 K+ c  L( x
satoshi23 發表於 2015-7-22 09:14 PM
os.tvboxnow.com9 K+ b3 l, x) H- H3 \2 q

2 r" n# e# v8 P/ W, N$ ^. j咦,答案一樣喔!! 證明我地個計數機冇錯!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 M/ j5 f! k0 c
徒弟明白! 多謝grace 姐指教!( C3 I4 H6 d9 l9 _1 P
free2penny 發表於 2015-7-22 09:16 PM
( |. J0 S6 M! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁客氣??唔使囉!大家頃計遮!!
都幾順口TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 C, f. a. L" C. s7 k
hongkong6366 發表於 2015-7-22 09:11 PM
os.tvboxnow.com$ @# J9 |+ u% `( M/ r2 m
好野!! 龍仔都嚟埋!!!
  |' ^- S- v" y! z; E/ s7 }

6 C$ D5 I+ A$ f  D) Zos.tvboxnow.com係啊,個計數機冇錯啊 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c* u6 b7 o& Z3 X
satoshi23 發表於 2015-7-22 09:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: {9 V9 {& v8 p
好野!!大家都用計數機!! 仲以為你用心算添!
" W" M) Z; C. Y! U. |  c3 I公仔箱論壇是嗎! 咁你幫我計條數是否正確啦! grace 姐!
  `& g6 j! X# {) G6 B" U+ M) F, q$ Pfree2penny 發表於 2015-7-22 09:18 PM
  _0 W  J; f+ X2 Itvb now,tvbnow,bttvb嗰條數?? 我梗錯嘎!!依嘎分分鐘變幾次嘎!
要計咩數啊?tvb now,tvbnow,bttvb! H! ^9 b% E1 {$ o- {" C
lhy92725 發表於 2015-7-22 09:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! i  R# R; k% a( A
好野!! 貓貓都嚟埋!!!
1 ^0 K) ]( |3 c2 t/ n
我心算唔叻,要用計數機
" ^9 q( P8 N. W4 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-7-22 09:26 PM
: }9 I: t0 I/ B% O3 Z; e+ otvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ ?" _: T  e; @3 ^2 j' }
我心算唔係唔叻,係好差!!!
公仔箱論壇7 n" n1 y. z- C# l4 I) ^2 Q! C
差。。。。 我都好差。。。  q) q4 t$ k+ L2 ^( S: m
satoshi23 發表於 2015-7-22 09:31 PM
  {) a5 s# l- o+ m7 J* A哈哈哈...呢雲可以鬥差!!!
tvb now,tvbnow,bttvb5 Q+ L6 O# |8 Z* Y5 i; r6 B
用計算機計就唔怕啦! 最緊要正確嗎!
/ c1 K' @* g+ a' |) U" ifree2penny 發表於 2015-7-22 09:31 PM
7 u9 {7 n+ W; X0 ktvb now,tvbnow,bttvb我都係咁話!!!
今晚吾系幾好,肚子疼) F, t8 u, p6 {3 H% x
你呢?好忙啊?
/ X7 W) ?) I* G' I; _( |公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-7-22 09:34 PM
  \; G; R" g0 ]2 A1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓貓 要保重啊!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% @1 r' W0 ]4 v0 ?8 A$ I
忙幫grace 姐起樓呀! 貓貓你冇事嗎! 是否食錯嘢呀!! 有冇睇醫生呀!
6 m8 ]$ r. G3 Y# @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2015-7-22 09:35 PM
公仔箱論壇, N2 H& t" g' Q1 _' w
咁夜...去邊頭搵醫生!! 去問貓E生啦!!!