返回列表 回復 發帖
Grace晚上好。
pknoface 發表於 2015-1-27 10:49 AM
Ken 掌門 中午好!!!
Ken 掌門 晚上好!!!
Ken 掌門 早晨!!!
武當派話咁快又過咗13000帖. 由於有最受歡迎吹水會員選舉活動進行中, 今次派奬不屬於遊戲活動, 故不便進行派奬, 以免影响投票結果, 對其他人不公.
為迎接農曆新年的到來, 本掌門現正投入新武當一樓更新中, 及準備新 ...
pknoface 發表於 2015-1-30 12:17 PM
恭喜 掌門 破 13000 帖!! 非常欣賞你尊重《最受歡迎吹水會員選舉活動》而不進行派獎!!做得好好好!
多謝大家既支持才令本派不至於在本區消失. 小小心意望大家笑納!
(今期由於沒有及時派奬, 所以特 ...
pknoface 發表於 2015-1-31 10:52 AM
多謝 Ken 掌門 破 13000 帖大利是!!!

喺呢度多謝定樓主先!! 係咁二借你個水帖少少地方, 貫徹 下 Grace 嘅一貫好家教有禮貌風格先!!

呢次<<2014年水區最受歡迎吹水會員選舉>>
活動,小小小Potato嘅Grace我居然有人提名,簡直係大大大大意外!! 我完全冇想過我會有分,所以今次攞到嘅任何嘢就好似執到咁。我冇去睇邊個投票比邊個,所以冇辦法親身去PM多謝各位,唯有其他借樓主嘅少少地方,鄭重多謝提名我及投票給我嘅朋友!! 多謝!! 多謝!!

grace太客咯. 怪唔之得咁多人鐘意妳啦.
pknoface 發表於 2015-2-1 01:35 AM
應該嘎!!!
Ken 掌門 傍晚晚上好!!!
Ken 掌門 傍晚、晚上好!!!
Ken 掌門 傍晚、晚上好!!!