返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 晚上好!! 我又返黎啦!!!
grace終於玩完返黎咯。
pknoface 發表於 2014-11-12 09:01 PM
冇錯!! 開開心心既Grace返左黎啦!!!

»  感恩節熱身遊戲

一年一度既感恩節轉眼即到! 武當派正準備舉辦盛大既慶祝活動. 現在先進行活動前既熱身小遊戲. 將節日既氣氛續暫掀動! 希望大家踴躍參加.

本次武當派準備在感恩節前舉辦"火雞大餐"! 現在請各位 ...
pknoface 發表於 2014-4-5 09:47 AM

感恩節熱身遊戲

參加人數: 25人   

多謝 Ken 掌門 辦遊戲! 辛苦你啦!!

掌門仲揸緊鍋鏟,Grace姐就訓飽了
lhy92725 發表於 2014-11-13 08:23 AM
冇錯!! 訓左足足13個鐘!!!
報告!美國佛羅里達州機場 wifi 網絡除左 中國伺服器個 Web address(http://50.7.31.230:8898/index.php)(不含 tvboxnow),全部 block 左 含有 tvboxnow 嘅網址!!
Ken 掌門 凌晨好! 講埋早晨啦!! Grace 又黎啦!!!
要唔要去折咗間機場呀?
pknoface 發表於 2014-11-13 10:29 AM
拆機場咁麻煩!! 搵老表 hack 鬼佢地咪得囉!!!
勿唔係應該由執法長老代勞既咩?
pknoface 發表於 2014-11-13 10:35 AM
主意都無錯!!!
Ken 掌門 下午晚上好!!!
Ken 掌門 傍晚晚上好!!!
Ken 掌門 傍晚好!!! 新一周快樂!!!

Ken 掌門 晚上好!!! 新一個明天快快樂樂!!!
真係光陰似箭, 日月如梭.....
轉眼間武當派又迎來10000帖既時刻.
本派將送給每位於9950帖至10049之間到訪既朋友小小禮物一份.
十分感謝各位朋友既熱情支持.
本掌門謹代表武當上下對大家致以無比既謝意!

...
pknoface 發表於 2014-11-18 10:38 AM
恭喜恭喜!!! 恭喜 Ken 掌門 眨吓眼又到 10000 帖!!

預祝感恩節大火雞 好味又醒神!!!

多謝定掌門份大禮先!!!
點整會好食啊,焗爐啊?
lhy92725 發表於 2014-11-18 10:46 AM
大大焗爐焗,火雞入爐40分鐘起計,每磅肉約焗20分鐘!火雞肚腔內加入煮熟之蔬菜及肉類配料!每磅配料另加約20分鐘!
大大焗爐焗,火雞入爐40分鐘起計,每磅肉約焗20分鐘!火雞肚腔內加入煮熟之蔬菜及肉類配料!每磅配料另加約20分鐘!
傳D想睇吓啦 2983003
chan200308 發表於 2014-11-18 10:55 AM
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件