返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 晚上好!!!
pknoface12 秒前TVB 3500000 元積分轉出

加碼!我要購買 8 號 道具!多謝掌門、貓貓提醒!! 我去完Gym,好攰!!要去訓啦!

Ken 掌門 下午、晚上好!!
萬聖節 - 鋤弱扶強活動

正式結束!

多謝各位朋友既支持和參與!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

恭喜購買 9 號既朋友!

...
pknoface 發表於 2014-10-31 05:19 AM
好野!! 中左啦!! 多謝掌門!!!
係喎, grace妹都有買喎. 我仲計緊, 食完飯后再詳細公布. 恭喜grace妹先!
pknoface 發表於 2014-10-31 06:23 AM
辛苦晒掌門啦!!!!
接下來係派發特別奬.

我開始呢個遊戲前有點擔心, 點樣先至令到個遊戲實至名歸呢? 如果所有玩家都購買咗暗藏大奬既道具, 咁點鋤弱呢?
事實話比我知, 我既擔心其實係多餘既.

本掌門代表今次所有玩家感謝以下5位購 ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:23 AM
  多謝 Ken 掌門 9號仔 特別獎!!

以下係派奬記錄:

時間支出收入操作巧開來12 秒前TVB 8500000 元
積分轉出tvbkk12344 秒前TVB 8500000 元
積分轉出SweetLemon1 分鐘前TVB 8500000 元
積分轉出ccw-james1 分鐘前TVB 8500000 元
積分轉出luke1681  ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:10 AM
  多謝 Ken 掌門 萬聖節扶強大獎金!!

特別奬係500,000
pknoface 發表於 2014-10-31 09:00 AM
   Ken 掌門 既 特別獎 咁特別,唔多謝點得呀!!

Ken 掌門 早晨!!!
萬聖節快樂!!!
Ken 掌門 早晨!!!周末快樂!!!
掌門 晚上好!!
Ken 掌門晚上好!!新一周快樂!
Ken 掌門 早晨!!!
Ken 掌門 晚上好 + 晚安!!!
各位吹水大軍 大哥大姐小弟小妹、貓貓狗狗、蛇蟲鼠蟻、小強小弱、掌門大俠英雄飛賊海賊 早上、中午、下午、晚上好! 聽日我就飛佛羅里達州渡假及探親友! 雖然有帶 ipad 同電話,未必會見到我黎打招呼或吹少少水!! 掛住我嗰 D 朋友唔使擔心我瓜左! 當我唔存在既,就恭喜你地唔使見到呢 D 跳黎跳去既公仔 !!
Ken 掌門 晚上凌晨好!! 我返黎啦!!!