返回列表 回復 發帖
敝傢伙, 一下唔記得咗要跟住你個財神婆添.
pknoface 發表於 2014-10-22 10:13 AM
Ken 掌門 早晨!! 唔跟仲好呀!! 神婆唔知定嘎!!
Ken 掌門 晚上好!!!
Ken 掌門下午好!!!
Ken 掌門 傍晚、晚上好!!!周末快樂!!!
光陰似箭, 岁月無情.
轉眼武當又要踏入9000帖既日子了.
為咗感謝各路英雄豪傑既擁護支持,
從第8950帖起至9049帖止,
凡於此其間到武當作客既朋友都會得本派小禮物一份.

多謝大家!

...
pknoface 發表於 2014-10-25 09:43 AM
哇!! 又創新紀錄啦!! 恭喜 Ken 掌門 9000 帖大喜!!
Ken 掌門晚上好!!!

pknoface積分轉出TVB
      4,500,000
購買道具
           9 號
pknoface積分轉出TVB
      1,500,000
購買道具

1 號

我選 1 號 同埋 9 號!! 多謝掌門辦遊戲!!

可以買幾個號哦
我又買
lhy92725 發表於 2014-10-26 10:35 AM
掌門冇話規定只可以買一個,所以應該係任你鐘意買1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 個都得呱!!
勿我冇話只能買一個號碼咩?
pknoface 發表於 2014-10-26 10:48 AM
"道具可以重複購買, 但每位玩家只能購買一次"

"每位玩家只能購買一次",但係冇話每次只能買一個道具。我係淨係買左一次喔!!
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-j ...
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
多謝 Ken 掌門 9000 帖獎金!!!
可以重複購買既意思係該號碼即使有人買咗, 其他仍然可以再買. 可能我既解釋唔清楚.
pknoface 發表於 2014-10-26 11:02 AM
咁我就揀 9 號啦!! 搞錯左真係唔好意思啦!!!
Ken 掌門 下午、晚上好!! 新一周快樂!!!
Ken 掌門 下午好、晚上好!!!
Ken 掌門 凌晨好 + 早晨!!!
Ken 掌門 早晨!!!