返回列表 回復 發帖
之前話爬樓,不過已經唔記得邊頁...!!!
# \5 }) w: K7 ^; \+ e6 t& Atvb now,tvbnow,bttvb納眼見到 OB 大哥嚟過,好似又唔見左囉!!!
: `+ v" I0 M- T) H5 u7 Y. Cos.tvboxnow.com( Q6 B" N- }- o& f
各位其他老友記好好好! Grace等陣老公食飽要陪老公睇電視上邊既電影!夜DD再返嚟啦!
各位老友記 早午晚好好好!!!
C兄、財大、16少 早晨!!!
C兄、財大、16少 晚上好!!!
各位老友記 早午晚好好好!!!
grace姐早晨哦,甘早煮好早餐啦+ z, {5 k3 D- l1 w7 m$ _
lhy92725 發表於 2016-4-25 10:41 PM
+ B4 ~0 H- v2 l: P2 \係呀,老公食左返工啦!!
甘春耕完又另外搵D咩搞啊
2 V' W8 B* J/ K+ M+ F$ [- e. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-4-25 10:57 PM
想正式學一套新軟件!!試下做網頁設計!
0 ~6 e, a& X% V公仔箱論壇
1 T/ f" i6 U. d7 m& kos.tvboxnow.com不過唔會去上堂,所以慢慢自己睇書,唔想太忙!!!
+ O/ u+ K& y  @/ }: ~4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Grace 姐咁叻  咩都學得識 ; Z+ Z$ S5 d4 h% I( b
satoshi23 發表於 2016-4-25 11:08 PM
公仔箱論壇9 c" x7 r: Q& Z9 e% e- l+ n
多謝 水晶 誇讚!! 其實比少少心機,大家都學到嘎!!!
網頁設計啊?好哦,其實無壓力下學野系最好嘅
- G# G: g8 m% ?( Qlhy92725 發表於 2016-4-25 11:09 PM
* w. `# N7 e$ `' g公仔箱論壇係呀,我又鐘意學電腦 D click lick quaack Laack 野,咪當係娛樂囉!!!
/ @( F% ]& z! [- U* HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。學野系需要時間同精力及耐性架
7 c8 @! X  Y. D0 e4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每日為搵兩餐奔波,有時返到屋企真系攤佐系度,咩都唔想做了
0 ^! z" w2 f" ~, H" ]2 Rlhy92725 發表於 2016-4-25 11:18 PM
( A; ^1 D' B# s  k. F% q/ _& `os.tvboxnow.com咁又係! 以前返工,有時返到屋企就飯都唔想煮;所以我真係覺得自己好好彩!! 我同老公講話想學個軟件,佢即刻話: 唔好比自己壓力!!!
( _- p* ]5 e' ^, s: G& xos.tvboxnow.com用代碼果D啊?
1 ?% x' Q! H6 kos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2016-4-25 11:18 PM
& B: y' l9 m# k8 g, _$ b9 e% ztvb now,tvbnow,bttvb我想學嗰個叫做 Adobe Muse,係唔使用好多代碼既軟件,代碼我都識少少,不過用呢個軟件,我想順便學多少少 Adobe多媒體其他軟件!咁樣網頁就可以有多元化既野!!
C 兄、財大、16少 早早晨!!!
各位 老友記 早上 中午 下午 晚上 凌晨 時時 都好好好好好!!!
) |$ ~1 J7 ^& Y- k9 ~  S. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^+ o% j7 _. K5 c6 [
grace 姐 早晨 我現在改用這個名…
  }/ e0 v8 R3 I* w隨意1678 發表於 2016-4-26 01:12 AM
! j5 u; k3 \1 ]+ V
隨意大哥 好好好!!!
9 E, U$ w0 J. W. u隨意 都一路 實發!! 好野嚟喔!! 即係係咁二 都 一路實發啦!!!
- P( [* }/ ?! o" W  R( J$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ K& H! n# a# {& |3 v. b" k4 R
改新朵,仲換埋笑笑頭像,突然變左 16 歲!! 梗係以後一路實發囉!!!
C兄、財大、言爺、早安!" ]% b/ E$ v* }0 |. N+ ^0 U
Grace姐 午安!
. h* G0 T- T- N- \2 j- y. e" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2016-4-26 04:37 AM
/ b" T( v$ |  q+ p& Q
S 小 少 早早早!! S 小 少 好好好!!!