返回列表 回復 發帖
伊伊、咬咬 早晨!!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】(貿貿然達 專攻賭精英部)

隆重宣布

為推廣【求租】《個人簽名廣告位》計劃

由即日起,【求租】《個人簽名廣告位》

☆廣告費☆ 大幅提高!!

舊廣告費--分組費率

新廣告費--分組費率

欲【出租】個人簽名位者,請到 :

星馬新聞 » ^^閑談時事新聞^^

以下補發 chenwenwu文武兄 半月告費差額:

時間支出收入操作
chenwenwu4 秒前TVB 60000000 元積分轉出

最新消息!!!

論壇上面最高層

對個人簽名出租有保留!! 言少話要Hold住先!!

各位 大家....Sorry!! SOOORRYYY!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】(貿貿然達 專攻賭精英部)

隆重道歉

雖然我唔明發生咩事!!不過,大家請聽下回分解!!

伊伊、咬咬 早晨!!!

評分次數

伊伊、咬咬 凌晨好!! Grace創自己瞓覺最長紀錄,瞓左17個鐘呀!!有冇邊個破過呢個紀錄呀??!
伊伊、咬咬 早晨!! 父親節快樂!!!
伊伊、咬咬 早晨!! 新一周快樂!!!
伊伊、咬咬 中午下午好!!!
伊伊、咬咬 早早晨!!!

評分次數

我有咁10500108.....可以換幾多呀!
free2penny 發表於 2015-6-24 10:13 PM
功勳 = 積分

1 功勳 需要TVB  1000 元

換功勳時,最少要 剩 100 TVB 元

你有 10500108 元, 當你留返 108 元

10500000 ÷ 1000 = 10500 功勳

即係 你最少可以 升級 至 初級武將
你地跟 Grace 姐學嘢啦。。。。
SweetLemon 發表於 2015-6-24 10:27 PM
我都係跟甜檸姐姐學野!!!
收到, 知道呀!
free2penny 發表於 2015-6-24 10:29 PM
我個簽名有個Link 可以去到 星馬新聞區 "閒談時事新聞" 。
嗰個帖長期派TVB $ ,你每日去講聲 早晨或者 Hi...一個月就有 TVB 87,654,321 元 嘎啦!!!
仲有 Henry_168 都有個 "玩遊戲送獎金" 帖,你每去打個招呼,依嘎 每帖唔知幾多錢,你去佢個帖既一樓睇下啦!!!
多謝你話比我地知啊,grace
satoshi23 發表於 2015-6-24 10:42 PM
唔使客氣!!!
我不懂估啊…
satoshi23 發表於 2015-6-24 10:39 PM
不懂估,可以抄其他人既答案,然後改返少少,不過千祈唔好估和波,比數波膽就估5:0 就OK嘎啦!!!