返回列表 回復 發帖
KK 早晨 + 中午下午好!!!
KK ,你 地仲唔快 D 去 支持 J 神 派 五 千萬 贏錢派金登記活動! 兩日都唔夠 15 個人 登記!  J 神 就快 要 嬲啦!! 依嘎 登記到 12 個!! 快 快快!!!
KK ,你 地仲唔快 D 去 支持 J 神 派 五 千萬 贏錢派金登記活動! 兩日都唔夠 15 個人 登記!  J 神 就快 要 嬲啦!! 依嘎 登記到 12 個!! 快 快快!!!
gracechanstuart 發表於 2014-12-30 12:29 PM
已經額滿了
chenwenwu 發表於 2014-12-30 02:41 PM
大字報一出即時搞定!!!
貓貓和月昨天到J 神那兒但沒有報名貓貓今天可以報名但月遲到報不到名
Pedestrian_A 發表於 2014-12-30 03:32 PM
仲諗住阿月會係 第15個 添!!!
沒爬樓的習慣,所以真系唔知要登記
lhy92725 發表於 2014-12-30 03:35 PM
係咁二單起隻眼瞄下ㄚ嘛!!!
真係想鬧爆果條友囉,妨礙運行
o0月 發表於 2014-12-30 03:50 PM
唔好鬧啦!! 不如祝福佢啦(跟住靜靜雞落 少少少少少少 咒!! Hehe ... hehe...hehe...)!!!
巫婆
Pedestrian_A 發表於 2014-12-30 04:06 PM
Abc .... mno.... xyz! Nice to meet you.... !!
grace姐又問下米咯
lhy92725 發表於 2014-12-30 04:02 PM
我要去探周外公周外婆啦!! 請呀!!!
KK 晚上好!!!

新年快樂!! 心想事成!!!

24-12-2014 一個金樓,12朋友平分500萬CC5173 秒前TVB 416000 元
積分轉出o0月10 秒前TVB 416000 元
積分轉出tamama33 秒前TVB 416000 元
積分轉出巧開來42 秒前TVB 416000 元
積分轉出BeiDouChef53 秒前TVB 416000  ...
tvbkk123 發表於 2014-12-31 01:15 PM
  多謝 KK 金樓獎金!!!
28-12-2014一個金樓,11位朋友平分500萬gracechanstuart2 秒前TVB 454000 元
積分轉出perfectman9 秒前TVB 454000 元
積分轉出巧開來3 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出lckiong3 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出金石良4  ...
tvbkk123 發表於 2014-12-31 01:25 PM

新年快樂!!!

KK 新年快樂!!!打完招呼等陣要去準備開始焗火雞啦!! Yeah!

KK 早晨!!
KK 早晨!!
KK 早晨!!!