返回列表 回復 發帖
C兄、財多多、16少,同各位大家新知舊友 早晨!!!
我明了,可能高層怕D人羅個位亂賣其他地方的廣告tvb now,tvbnow,bttvb- V! ]5 Z- F. V) V6 l
lhy92725 發表於 2015-6-18 08:29 AM
$ X2 T( o- N8 p/ \' w! [公仔箱論壇呢個 Idea 其實係得個信字,比左錢個出租人,對方完全可以唔回帖,又可以隨使更改簽名內容,所以上便高深層唔 OK 都可以理解嘅!!可能Grace太入世唔高深啦!
C 兄、財大、言爺、早晨…公仔箱論壇4 j6 L/ j8 J2 Q7 u' R

5 H+ @+ l  C; o) i, @5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Grace姐傍晚好os.tvboxnow.com) m: Q+ Z! R) w  {$ |
hungyu 發表於 2015-6-18 08:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, a- t! |+ E, G9 x6 M8 N
隨意大哥 你好啊!!!
要去完成晚飯任務啦!!!各位請呀!!轉頭見!!
C兄、財大、16少 + 各位 晚上好!!!
我倒有這想法,Grace姐姐出手太鬆,可能引發論壇日後很多問題出現!
) z  S$ P$ ~  `巧開來 發表於 2015-6-18 05:30 PM
3 n- ~1 {" S* f; Kos.tvboxnow.com開來兄晚上好!! 多謝開來兄既高見!! Grace 會好好地反省嘎啦!!!
OK Grace, It is done! Thank you!
; H) @. I* h$ H  w9 e, t3 ?( a, Y3 m公仔箱論壇ob51330 發表於 2015-6-18 07:42 PM
- u; c' Q" k  J: P多謝 OB 大哥咁幫手!! 一教就曉!! 叻仔!!!
各位大小老細老友嫩友 凌晨好、早早早晨!! Grace創自己瞓覺最長紀錄,瞓左17個鐘呀!!有冇邊個破過呢個紀錄呀??!
Good morning Grace  
4 n# S; L  a+ e6 stvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2015-6-19 05:28 AM
' X, o5 G. A, G8 k9 ?' GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Good morning!! OB Bro!!!
7 L" W5 |1 G! ]os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. \6 V/ w+ X& @7 I1 \# p2 K% s3 {; j
唔好瞓到半夢半醒派嗮貿發局啲$$$令C兄冇著草$$$就得啦
( H- g8 v# N8 H* zos.tvboxnow.comlckiong 發表於 2015-6-20 01:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# w6 i: D( B0 h3 c* G
哇!! 小強仲未瞓??!公仔箱論壇) g) U7 P2 f% L. t% C  B, H- k$ f( _

& k7 f9 A6 c* A+ ]- Ptvb now,tvbnow,bttvbC兄 D 錢點會派得晒??!

日前grace姐pm我有關簽名欄一事,由於一個 字未及回覆終於出事,此事已觸及管理層同高版嘅神經,但無需再提!

公仔箱論壇- D2 e# h7 L8 U$ m0 Q7 B

開來兄講得好啱,大家有冇發覺,我哋個會計主管出手都幾鬆吓?直頭好過佢自己份人工,好過大家嚟C兄度捱份月中無休咁辛苦嘅工!

0 m& }) D3 q( r0 w+ [, |tvb now,tvbnow,bttvb

我冇嘢驚,最驚C兄返嚟又再...

公仔箱論壇6 C9 t* h/ I; t) f7 K
* z- m' V0 J! o( ?4 W, W% E7 g6 o

言仔将我草鞋钱派嗮,我迟D没蕾走佬大大镬

0 k2 F7 ^  l0 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

civicboy1969 發表於 2015-1-5 09:29 PM

1 E' B8 r( N! pos.tvboxnow.com
  k$ i) t5 E  U' y" r4 s4 x4 `% r# A: N8 m6 P5 x
tvb now,tvbnow,bttvb+ M* D" p- [* O  A0 T% B6 n# c3 N2 F- v. x1 y. r, H' h

連財大返嚟睇到或者會...

: Z, D+ B* f5 T4 j1 H公仔箱論壇

到時呢度...乜少都冇咯!

* d% ^- _! s3 K* Z$ f公仔箱論壇

所以!簽名欄租用項目,grace姐將會重新釐定,各位有意思嘅請先報名,日後有活動會預先通知!

% r# v: \( A0 o, b* R4 @& Z3 Q

現在已經徵用嘅,由grace姐重新再分配!

5 l1 P5 P. R  Y+ s. F/ ?' _tvb now,tvbnow,bttvb

金石良 發表於 2015-6-19 10:18 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k; j6 P# s9 i! D: f- i

哇!!嘩!!呀??!瞓醒竟然見到甘大煲粥添!! 等我飲多幾杯咖啡、濃茶、Red Bull ... 先!!

tvb now,tvbnow,bttvb+ P4 P. j. G+ O9 K: m9 v8 h
6 ]# g( y$ p; `% e5 x2 x+ x& Ttvb now,tvbnow,bttvb0 B; @7 o4 T' R. ?
要瞓囖...
) r2 t% w& z; n公仔箱論壇明天要早起TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W0 @  x" y* U* ?6 B. {2 L
tvb now,tvbnow,bttvb% R! Q! |9 _8 g7 K  M) p3 q

( Q7 M% y3 m5 q! J$ _! G" [os.tvboxnow.comos.tvboxnow.com8 g" i$ l% P" C) B. t9 j' b' b
lckiong 發表於 2015-6-20 02:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, v, q$ ?" X# b: e
明天要早起??!仲咁夜瞓??唔乖!!
Grace姐 條廣告丝帶太長有点兒誇張可否縮短些呢 ?
2 u# f: t9 x8 a8 W/ g( `) J, A* Xos.tvboxnow.comob51330 發表於 2015-6-19 05:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, O" l- a- ~4 u* B( ]5 ~' A
唔啱!唔啱!廣告梗係誇張D先搶眼ㄚ嘛?等我睇睇有冇得再整長 D 先!講下笑... He hehe 唔好嬲呀!
不算什麼,祇是跟貓姐姐估估而已,Grace姐姐請勿見笑!8 f% B/ u4 ?0 q$ z- p9 q
巧開來 發表於 2015-6-19 05:26 PM
$ Y0 M# M1 R' A; i9 Z
開來大哥真犀利!!以後要樣樣野都請教下你先得!
今日好似吾見grace姐3 I  o9 u/ y  |' F9 S) l1 p
lhy92725 發表於 2015-6-19 05:28 PM
: k" k/ z) j* N3 y/ k6 X) |
我瞓左呀!! 我瞓覺唔瞓到自然醒,係雷公都劈唔醒嘎??!