返回列表 回復 發帖
grace, 言少, 財大, C兄大好.
4 r$ k1 }5 @) Y1 E1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-11-28 10:11 PM
6 f, Z0 n8 m$ |2 w8 }9 }Ken 掌門 早晨!!!
6 k7 q2 o6 g' Itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb6 h. W. @7 w( j: K
我未睇過 , 好唔好睇的??os.tvboxnow.com$ F/ u3 h0 u9 N
satoshi23 發表於 2015-11-28 10:14 PM
1 i4 p! J1 ]- ?* t8 p我地有晒 四套奪寶奇兵,第二套冇咁好,其餘都好睇!!!
原來10點了哦
& j7 j% y" N* o9 p# qlhy92725 發表於 2015-11-28 10:09 PM
- z" G! B- N+ z! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓貓 係唔係睇緊美劇呀??!!!
1 d1 U0 f' x/ D4 _5 c8 Q6 I4 \. O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q% x6 p* W7 X
第二套 姐係邊套??
, k6 K3 ]7 ~2 a& C9 G公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-11-28 10:18 PM
( q( e7 |% [8 @$ o$ \& f
奪寶奇兵之魔域奇兵 Indiana Jones and the Temple of Doom!!!
) d' \# p$ s; E! g/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系呀,今日睇scandal
- v/ M+ u- f4 L- l, K1 p% \" y1 M2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-11-28 10:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ^/ W; x' r# u0 `5 m/ y
我地以前睇 CSI ,依嘎CSI 冇埋,就冇點睇美劇囉!!
奪寶奇兵我都好似睇過
4 r4 L. u5 D/ e2 m' `6 glhy92725 發表於 2015-11-28 10:24 PM
7 ?! D5 M! \5 V) b4 M$ Fos.tvboxnow.com
0 J% A. F' T9 z6 c8 h) |' z* n
  W! }' l7 F6 Y: q$ k5 x7 R史提芬·史匹堡導演既戲有返咁上下!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( p! o& g# Q2 v" |! W8 ]

+ w0 Y$ o! j) U. o; d0 ^公仔箱論壇唔該 Grace 姐
4 d. z$ v5 ^' P4 X! ]tvb now,tvbnow,bttvb
9 \" a: L4 y! h; f4 Y+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有機會要睇曬呢幾套先  !!! 公仔箱論壇4 V# b4 {5 v4 }3 k9 J9 R8 [5 O
satoshi23 發表於 2015-11-28 10:23 PM
os.tvboxnow.com) s- f2 m) X* j$ a
唔使客氣!!tvb now,tvbnow,bttvb& w! y) o+ c/ y9 {& @! T6 Q8 x8 d

/ L) Z& S& P0 i, H2 `% B" @名導演既經典系列作品之一!!
其實NCIS仲好睇啦
4 V/ ]" I& K4 J0 \9 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-11-28 10:30 PM
4 o' ^' g+ d# J7 M, [" S2 L* l
我冇睇過呢套,所以唔知!!
Grace 姐 , 貓貓 .... 我既睡魔 開始 搵 我啦 ..... 返房 Hea 下先  88 os.tvboxnow.com7 E, @8 o) s' F! J5 |% P
satoshi23 發表於 2015-11-28 10:34 PM
os.tvboxnow.com$ u; H3 F1 h& L5 c/ I; x. Y
老公起身啦!! 我去煮老公早餐!!
其實NCIS幾溫情嘅,我覺得比CSI系列更人性更好睇
' n) A7 A- `+ ]2 a5 N  V. l; Rlhy92725 發表於 2015-11-28 11:44 PM
& s& s! {/ p% _: S# z; |# m
等我搵一兩集睇睇先!!
水晶會吾會訓一陣然後又成晚吾訓果只架
+ D7 T; w8 [0 Y7 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-11-28 11:45 PM
5 m" r. J5 F( |  dtvb now,tvbnow,bttvb睇嚟佢係一瞓就天光囉!!
C 兄、財大、言爺及各位大家早午晚安!Grace姐早午晚安!大家各位週日愉快!
  G. ^: e% M, s- u$ ]( oos.tvboxnow.comdi0208 發表於 2015-11-29 12:13 AM
os.tvboxnow.com8 e5 B. v0 l0 |) N5 s6 f& a
di0208好!! 周日快樂!!
C兄、財大、16少 下午好!!
各位老友記 早上中午下午晚上凌晨好好好好好好!!
C 兄、財大、言爺、各位好!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a. X: O2 I' ~
tvb now,tvbnow,bttvb% W% P  j! \% u
grace 姐 早晨
3 l% V* @: |6 U% Yhungyu 發表於 2015-11-29 02:20 AM
os.tvboxnow.com0 y$ N6 L# f/ i2 O% n% c7 I
隨意大哥 晚上好!!