返回列表 回復 發帖
你巳經得到你既分手費, 返唔返黎都冇勿區別啦.
pknoface 發表於 2014-9-8 11:05 AM
返黎啦!! 又講我壞話!!!
等過左3000帖先啦, 金我已經預備好, 到時心情靚就派多D, 心情唔靚就.......
blacker14tt 發表於 2014-9-8 11:06 AM
有咩可能會心情唔靚嘎!!!

諗諗自製月餅就發夢都笑醒啦

!!

焗咩大餐咁快手??
blacker14tt 發表於 2014-9-8 11:12 AM
仲焗緊呀! 我去check下溫度正唔正常!!

我新創既雜"柳"餐!有舊牛柳、豬柳、同雞柳 + 洋蔥+蒜頭+紅蘿蔔+ Brussel sprouts(唔知中文名) + 意式香腸汁!
雀仔姐姐你D焗大餐燒焦左呀
Anonymous 發表於 2014-9-8 11:15 AM
定 D 黎!! 我唔會乾失水準既!!! 
好好食嘅感覺, 想食呀
blacker14tt 發表於 2014-9-8 11:59 AM
係呀! 啱啱同老公食完(同埋睇左套阿拉丁神燈卡通片!!) 好好味道呀! 有 DD 佩服自己啦!! !! 
---第一次分段時間管理線-------------------------------
不計算本人,第一次分段時間有12人參與本帖起樓,所以在第一次分段時間20,000,000除12=1,666,667獎金
每人可得1,666,667獎金tvbkk1232014-09-08 1:19 PMTVB 1 ...
timmaxsing 發表於 2014-9-8 01:24 PM
多謝 J 神 獎金!!! 
阿拉丁神燈
tvbkk123 發表於 2014-9-8 01:37 PM
神燈 VS 中秋花燈!!! 
該獎金每三小時派一次,陸續有來呀
timmaxsing 發表於 2014-9-8 01:35 PM
咁就要繼續起樓啦!!

多謝定先

!!

各位不需多謝啦,請各位繼續起樓,我繼續派派派大家快快樂樂過中秋
timmaxsing 發表於 2014-9-8 01:39 PM
點可以唔多謝嘎!! 咁失禮!!
誰勝誰負
timmaxsing 發表於 2014-9-8 01:40 PM
暫時中秋花燈領先半個馬鼻!! !!
灌一帖扣100分
blacker14tt 發表於 2014-9-8 01:43 PM
哇!! 好驚呀!!不過車車一定係公平公正既!!
呢個大 D !! !!

不是更簡單,話明超級活動,有可能會踏中暗樓(有暗樓金),還有大送月餅券(用來換金,月餅券係多吹多送)架
timmaxsing 發表於 2014-9-8 01:45 PM
咁就要支持到底啦!!大家努力吹水起樓啦 !!
幾時請我地食??
blacker14tt 發表於 2014-9-8 01:50 PM
呢個焗雜"柳" 好難打包喔!!
我都會扣100分架,加了車車就扣100分,每帖灌水扣200分
timmaxsing 發表於 2014-9-8 01:51 PM
係唔係淨係"公仔表情",同"伊啦伊啊喔" 先算灌水??