返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 [% n6 L- c2 B/ U
知道啦! grace 你慢慢啦! 但我可能已經準備睡啦!os.tvboxnow.com! N1 m6 f6 P, M) |, C) F
free2penny 發表於 2015-10-22 09:46 PM
9 [3 \+ d) P/ \5 E
咁早瞓??!!!
os.tvboxnow.com6 a+ P/ Y1 a* C  \0 Y, f/ [
即系國語
1 ~* P. ?- B# w: cos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-22 09:50 PM
+ t* V; Y1 t- A4 O& R. p0 Hos.tvboxnow.com即係強國所謂既普通話,台灣所謂既國語,星馬所謂既華語,即係非方言中國語!!!
公仔箱論壇0 \1 v) @4 }/ ?& v% x& l
訂佐飛了,9點3的車
- U2 {; l2 ^# U% Sos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-22 09:50 PM
5 ~1 K: D2 n3 H8 U  C, t3 S都算早喔!!!
; c! a2 @4 B' g
都系見招拆招TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 p1 n) G/ h! {& I, x" `& i
我都易話為嘅遮
! |- I6 [% u" h+ @- m4 A  P. W- N: tlhy92725 發表於 2015-10-22 10:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 q7 A" {5 t, U: V8 U4 B" D; H
見招拆招就係好高招!!!
tvb now,tvbnow,bttvb& _1 y+ E3 b. o" q, ], V
直頭講得好絕添啦
  K0 a& F, _7 @1 w8 h! L# \tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-10-22 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& j' n+ z0 t8 s
多謝誇獎!! 多謝 多謝!!!
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位早晚好!
7 A( Q* j& d7 \: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2015-10-22 10:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* N3 O9 t: C) c5 p, l, W0 O, r
開來大哥 晚上好!!!
7 I+ P  Y& m) u( HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就系害佐普羅大眾而已,果班大佬有特供的0 O& A+ H0 C2 S2 C! E! {3 V
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:08 PM
6 T7 c2 m& {+ a  V( x& v/ k& G3 V
唉!! 真係冇天收!!!
對啊,給其他國家看來,也太過著重於打壓異己、像還停留在批鬥年代似的,強勢領導人如真的這樣做,就有點不智了!
) H8 L& @! f4 E9 M8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2015-10-22 10:08 PM
; @5 a7 N; x3 x5 @, h+ z1 P3 rtvb now,tvbnow,bttvb為弱勢者感到難過!!!
Grace姐妳好啊,看來妳先生應該上班了吧?
2 ~+ I  ?+ H  N8 b' R. P- r& v) uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2015-10-22 10:14 PM
/ [. R( v! b- r; a* d  O還在吃早餐!! 約10-15 分鐘後就出門!!!
開來兄今晚夜哦,以為你今晚不來了
0 Y$ r) t" L+ ]% ^) }tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-10-22 10:14 PM
os.tvboxnow.com9 g' N$ p+ A7 @8 H+ M3 {
真係要感謝開來大哥百忙抽空喔!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T; L* J. v: b
希望有日收到,不過我相信我同你應該都無命睇到tvb now,tvbnow,bttvb9 _: T1 e" ?# a3 N) Y& D1 J# S
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:15 PM
) C" ?+ I" y9 Q7 D* h' t拜多D 神,落多D咒!!!
( ^1 q2 ^+ z; T4 }4 V# kos.tvboxnow.com你不是陪他食早餐啊,居然在吹水哦
3 B- w3 f% ^. b8 u1 ^os.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-22 10:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, P" D. i  T- [: H& b6 Q
我今朝四點幾就起左身,起身之後就食左早餐啦!!!
是嗎?那妳怎還不陪在他身邊呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L0 V/ g: ^3 ?$ N
巧開來 發表於 2015-10-22 10:21 PM
公仔箱論壇+ h. @$ {. U6 F1 C+ ?
因為今天我早起,所以已經吃過早餐了!!!
& G% X6 r/ z2 F$ A; U+ R我相信人在做,天在看嘅" L6 }  O; \. c, s
我睇吾到遮,有人睇到一樣嘅遮
" P) N8 R$ e. Tos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-22 10:24 PM
os.tvboxnow.com# T1 d! s) q+ @5 x, k
終有一天有報應!!!
冇人囉!! 爬埋未爬既樓先!!!