返回列表 回復 發帖
grace姐仲要出外呀?
lhy92725 發表於 2014-11-13 03:48 PM
唔係呀!! 完美俠問緊我點解用蘋果既野!我解釋佢聽係老公米飯班主全部用蘋果!! 佢話我要用蘋果好可憐!! 我話唔可憐!! 因為可以免費用最新最貴既野,仲有我同老公出遊,佢要帶公家野,部分原因係萬一工作有急件或急事,佢可以處理!
雀仔原來系夜鶯。。。
SweetLemon 發表於 2014-11-13 04:23 PM
我呢度啱啱至過 12 點幾!唔算夜喔!!!
甘佢有佢帶爛蘋果,你有你用自己用開嘅都無衝突架
lhy92725 發表於 2014-11-13 04:29 PM
佢話要我 學 D 新 野嘛!!
關於這個問題 路人A會解釋給你聽
因為這幾日你出遠門
BeiDouChef 發表於 2014-11-13 04:30 PM
咩野問題呢??!
甘你有無學到新野啊
lhy92725 發表於 2014-11-13 04:33 PM
要學就梗有新野學嘎啦!!! 無論係咩系統,都係一理通百理明!!爛又好,矜貴又好,都不外一種觀念黎啫!
compound interest.  you have a large amount of credit card debt?
Pedestrian_A 發表於 2014-11-13 04:40 PM
It was TVB $ Bank Interests that I was talking about!! I signed in TVBOXNOW to "手工清算" my TVB $ interests, because the tvboxnow bank doesn't know what to how to deal with compound interests!!
訓覺啦!! 請呀!!!
13-11-2014 一個金樓,10位朋友平分500萬2980479巧開來2 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出BeiDouChef2 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出SweetLemon2 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出pknoface2 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出p ...
tvbkk123 發表於 2014-11-14 02:30 PM
KK 下午好!! 多謝金樓獎金!!!
KK 早晨!!!
14-11-2014 一個金樓,9位朋友平分500萬2981110luke1681 秒前TVB 550000 元
積分轉出巧開來10 秒前TVB 550000 元
積分轉出gracechanstuart26 秒前TVB 550000 元
積分轉出lckiong40 秒前TVB 550000 元
積分轉出pknofa ...
tvbkk123 發表於 2014-11-15 02:51 PM
多謝 KK  金樓獎金!!!
KK 早晨!!!
KK 早晨!!! 新一周快樂!!!
16-11-2014 一個金樓,8位朋友平分500萬2982425Pedestrian_A2 分鐘前TVB 625000 元
積分轉出chenwenwu2 分鐘前TVB 625000 元
積分轉出chan200308昨天 05:07 PMTVB 60000000 元
積分轉出BeiDouChef1 分鐘前TVB 625000 ...
tvbkk123 發表於 2014-11-17 03:58 PM
多謝 KK 金樓獎金!!!
慶祝1900頁,今晚11.59pm前入黎嘅朋友可得1900萬
tvbkk123 發表於 2014-11-17 04:03 PM
恭喜KK高破1900頁!!預祝2000頁瞬間即到!

評分次數

KK 我去訓啦!! 早抖!! 請請啦!