返回列表 回復 發帖
多謝晒 KK 金樓獎金 !!!
KK 晚上好!!!
KK 中午、下午好!!!
各位吹水大軍 大哥大姐小弟小妹、貓貓狗狗、蛇蟲鼠蟻、小強小弱、掌門大俠英雄飛賊海賊 早上、中午、下午、晚上好! 聽日我就飛佛羅里達州渡假及探親友! 雖然有帶 ipad 同電話,未必會見到我黎打招呼或吹少少水!! 掛住我嗰 D 朋友唔使擔心我瓜左! 當我唔存在既,就恭喜你地唔使見到呢 D 跳黎跳去既公仔 !!
KK 中午下午好!! 我返黎啦!!!
大家早午晚

好耐冇見啊 Grace姐
tvbkk123 發表於 2014-11-12 01:09 PM
返到屋企先幾個鐘就返黎公仔箱同大家打招呼啦!!!
啱啱返到屋企!好! 第日再傾啦!! 我要覺朱啦!! 各位請請!
之前你每天sign in
Pedestrian_A 發表於 2014-11-12 01:23 PM
啱啱返到屋企!好! 第日再傾啦!! 我要覺朱啦!! 各位請請!
KK早晨!! 我又返黎啦!!!
之前你每天sign in
Pedestrian_A 發表於 2014-11-12 01:23 PM
我係去“手工清算”存款利息!! 呢度個銀行系統係唔識計複息compound interest 嘎!每日去清一清,多少少利息!! 不拿白不拿!!

我地帶嘅係蘋果嘅ipad,iphone,imac,我唔鐘意用蘋果系嘅中英文切換輸入中文,因為佢地個系統設定輸入中文時,成個系統keyboard 全部會變中文,要打英文又要去Settings 度 轉 英文,好麻煩!! 仲有!! 我帶左個portable keyboard,轉左中文就要全部中文!! 更麻煩 !所以淨係browse through,全部網頁、emails...乜都唔回應!!
嚟睇你有冇亂講佢壞話
lckiong 發表於 2014-11-12 01:27 PM
講左我咩壞話???!
報告!美國佛羅里達州機場 wifi 網絡除左 中國伺服器個 Web address(http://50.7.31.230:8898/index.php)(不含 tvboxnow),全部 block 左 含有 tvboxnow 嘅網址!!
12-11-2014 一個金樓500萬,9位朋友平分500萬2979796巧開來2 秒前TVB 550000 元
積分轉出chenwenwu11 秒前TVB 550000 元
積分轉出gracechanstuart23 秒前TVB 550000 元
積分轉出perfectman32 秒前TVB 550000 元
積分 ...
tvbkk123 發表於 2014-11-13 12:08 PM
多謝 KK 金樓獎金!!!
既然蘋果咁麻煩,咁你點解仲要用呢?
perfectman 發表於 2014-11-13 11:40 AM
因為老公既米飯班主就係全部 蘋果 既系統!!!
咁就無辦法啦,可憐!
perfectman 發表於 2014-11-13 12:46 PM
唔可憐!可以免費用最新最貴既野!!冇壞!返到屋企啦!! 依家我用 PC、Android...! 出遊老公要帶公家既野!!