返回列表 回復 發帖
好啦! 我都差唔多要去訓囉!! 多謝貓貓同我傾左咁耐計!! 希望你今日工作樣樣都順利呀!!
掌門晚上好!
grace姐果边仲好早
lhy92725 發表於 2014-7-18 10:49 AM
係呀,夜晚8點味到!
是不是突然间觉得多佐时间啊
lhy92725 發表於 2014-7-18 10:55 AM
點會呀! 咪一樣係24小食一日!!
grace搬咗去边度呀? 唔係第二个星球吖嘛?
pknoface 發表於 2014-7-18 11:12 AM
IDAHO,依家同你差三個鐘!
你嗰度同加州差唔多時間架? 同我都係相差三粒鐘? 你同你老公去嗰度掘金呀?
pknoface 發表於 2014-7-18 11:27 AM
加州同呢度同時區,以前德州同你差一個鐘...

老公喺呢度份工好過德州,咪搬囉 老公唔中意德州熱得濟...我係絕對尊重老公既意願噶!!
好近. 行路都到. grace晚黑食完飯就同老公行去西雅圖散步架啦
pknoface 發表於 2014-7-18 11:54 AM
我地妮度有條河,可以釣魚,河邊有好長既堤邊公園,景色唔錯噶!
係喎, 我呢度同加州隔三粒鐘喎. 我仲以為德州同紐約相差三粒鐘添.
pknoface 發表於 2014-7-18 11:49 AM
德州同你嗰度差一個鐘,同加州LA差兩個鐘
Ken掌門下午好!聽日搬出酒店,要等到禮拜三至裝到 上網,仲要開箱執同裝好多野,屋企正一 “十八國” 咁亂,有排上唔到黎啦,今晚返嚟酒店,如果你仲未訓,再同你傾過!!

終於上到黎啦!! Ken 掌門晚安左啦! 講定早晨啦!

搬屋真係唔容易!

搞呢樣搞嗰樣...全部野一堆二堆,搵到呢樣搵唔到嗰樣...

呢度嗰間Internet Provider持住自己幾乎獨市生意,話左禮拜三黎裝上網,禮拜二突然又打電話黎話要下個禮拜二至黎,於是我地臨時搵第二間公司,終於今日速遞嗰個Modem到左,上到網啦!
掌門你平時比人點都吾使講到grace姐成日點人先得架
lhy92725 發表於 2014-7-26 10:07 PM
呢樣野呢就係奉旨嘎!

老公唔比我就粗重搬抬既野,有時點佢唔明,想自己黎都比佢哎"咪郁!"

你老公真係影衰晒我地啲男人既遮。
pknoface 發表於 2014-7-27 10:15 AM
哈哈! 我老公係模範男人!!
Ken 掌門 晚安左啦! 同你講定早晨啦!
Ken 掌門晚安!  

講埋早晨!

甘又未早晨嘅,除非你打锣嘈醒佢啦
lhy92725 發表於 2014-7-29 02:35 PM
講定先ㄚ嘛!